Alcatel XL595B
Alcatel XL595B

Alcatel XL595B Tweede Kans

De Alcatel XL595B bestaat uit een basisstation met draadloze DECT handset. De handset is voorzien van een groot verlicht scherm wat duidelijk af te lezen is. In combinatie met de grote knoppen is het een ideale telefoon voor ouderen. Het spraakvolume is eenvoudig te versterken door de Boost functie van +6 dB te activeren. Handsfree bellen behoort ook tot de mogelijkheid met deze telefoon van Alcatel. Tijdens inkomende oproepen word je niet alleen gewaarschuwd door het extra luide beltoonvolume, maar ook door knipperende LED-verlichting op het toestel.

In het telefoonboek is plek voor 50 namen en nummers. Daarnaast heb je de beschikking over twee snelkeuzetoeten (M1, M2) op de handset.

Om geen last te hebben van ongewenste oproepen, is de telefoon uitgerust met een Smart Call Block. In de handmatige modus kun je maximaal 100 nummers tijdens of na een oproep blokkeren met de speciale toets. Bij gebruik van de automatische modus gaat de telefoon alleen over bij geregistreerde telefoonnummers.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Alcatel
Type:DECT draadloos
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Hoornversterking:Tot +6 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, DE
Kleur:Zwart

Video's

Alcatel XL595 360º

Alcatel XL595B Tweede Kans

Groot display Blokkeerlijst Audio boost van +6 dB
39,99
27,99
Bespaar nu 12,00