Amplicomms BigTel 40 PLUS
Amplicomms BigTel 40 PLUS

Amplicomms BigTel 40 Plus Tweede Kans

Eenvoudige vaste telefoon speciaal voor senioren en slechthorenden. De Amplicomms BigTel 40 Plus is voorzien van 6 programmeerbare fototoetsen. Daarnaast kun je nog 10 geheugentoetsen programmeren of gebruik maken van de kiesnummerherhaling. Het toestel heeft een spraakversterking tot +40 dB, een beltoonvolume tot +90 dB en lichtindicatie bij inkomende oproepen. Dit maakt de BigTel 40 zeer geschikt voor ouderen en mensen met een verminderd gehoor. Het aansluiten is zeer eenvoudig, je sluit de telefoonkabel aan en het toestel is klaar voor gebruik.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt. 

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.  

Specificaties

Merk:Amplicomms
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Fototoetsen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen

Amplicomms BigTel 40 Plus Tweede Kans

Grote fototoetsen Spraakversterking tot +40 dB Beltoonvolume tot +90 dB
42,99
38,00
Bespaar nu 4,99