Blaupunkt BS 04 Senioren GSM voorkant
Blaupunkt BS 04 Senioren GSM
Blaupunkt BS 04 Senioren GSM SOS
Blaupunkt BS 04 Senioren GSM voorkant
Blaupunkt BS 04 Senioren GSM
Blaupunkt BS 04 Senioren GSM SOS

Blaupunkt BS 04 Senioren GSM Tweede Kans

De Blaupunkt BS 04 is gemaakt voor senioren en voor iedereen die behoefte heeft aan een gebruiksvriendelijke en praktische mobiele telefoon. Het eenvoudige menu, de grote stevige druktoetsen en het goed leesbare scherm maken dat de BS 04 een uitstekende functionaliteit heeft. 

De mobiele seniorentelefoon is voorzien van een SOS-knop waarin vijf telefoonnummers voorgeprogrammeerd kunnen worden. Na het activeren van de SOS-toets wordt er een sms bericht verzonden en gebeld naar de personen in de lijst. 

Het opladen van de telefoon doe je gemakkelijk via de meegeleverder bureaulader. Dit is niet alleen gemakkelijk maar voorkomt ook schade door het eventueel verkeerd insteken van de laadkabel in de telefoon zelf.

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden. 

Specificaties

Merk:Blaupunkt
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 1.2 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:FM Radio
Functie:Vergrootglas
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Micro
Simkaart:Simlock vrij
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Kleur:Zwart

Blaupunkt BS 04 Senioren GSM Tweede Kans

Geschikt voor het 2G netwerk Eenvoudig opladen Duidelijk kleurendisplay
44,99
34,99
Bespaar nu 10,00