Blaupunkt Guardian smartphone  met hoes
Blaupunkt Guardian voorkant
Blaupunkt Guardian 4G achterkant
Blaupunkt laadstation
Blaupunkt Guardian smartphone  met hoes
Blaupunkt Guardian voorkant
Blaupunkt Guardian 4G achterkant
Blaupunkt laadstation

Blaupunkt Guardian 4G Senioren Smartphone Grijs + Hoesje Tweede Kans

Met de Blaupunkt Guardian smartphone voor ouderen maak je het voor jezelf, vader, moeder of bekende leuk en gemakkelijk om mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van technologie. De smartphone is inmiddels meer noodzaak dan een gadget, iets wat het voor senioren lastig kan maken. 

Deze smartphone van Blaupunkt heeft een vereenvoudigd Android 10 besturingssysteem. Dat wil zeggen dat er op het beeldscherm grote tegels afgebeeld worden en de menustructuur minder ingewikkeld is dan bij een 'normale' Android of iOS smartphone. Ook het toetsenbord is een stuk groter waardoor er minder fouten gemaakt worden. Wij adviseren deze smartphone aan gebruikers die al enige ervaring hebben met dergelijke apparaten. 

Voor personen die nog nooit gebruik gemaakt hebben van een smartphone of waarbij het 'swipen' een mogelijk probleem is, adviseren wij de Swissvoice G50 of Amplicomms M50. Deze smartphones zijn voorzien van een menu waarbij niet 'geswiped' hoeft te worden, maar waarbij je de knoppen langer moet indrukken. 

Wat kan de Blaupunkt Guardian?

Het Android 10 besturingssysteem zorgt ervoor dat je met de Guardian alles kan wat je van een smartphone mag verwachten. Je hebt via de Google Play Store toegang tot alle beschikbare applicaties. O.a. WhatsApp, (Google Maps) navigatie, online bankieren, spelletjes, CoronaCheck app en nieuws apps zijn beschikbaar. 

Daarnaast kun je met de telefoon gebruik maken van bijvoorbeeld Wi-Fi, Bluetooth, GPS en contactloos betalen. Met deze functionaliteiten is de smartphone veelzijdig en kun je de komende jaren vooruit. Doordat het toestel simlockvrij is heb je een vrije keuze wat betreft een provider. Je kunt de smartphone hierdoor gebruiken met een sim-only abonnement of een prepaid simkaart.

Het opladen van de smartphone doe je eenvoudig via het meegeleverde oplaadstation. Door het oplaadstation te gebruiken is eventuele schade door het verkeerd insteken van de laadkabel verleden tijd. Uiteraard is het ook mogelijk de meegeleverde laadkabel rechtstreeks in het oplaadpunt van de telefoon te steken.

SOS toets in geval van nood

Voor de gemoedsrust en veiligheid is de telefoon uitgerust met een sos toets op de achterzijde. Je kunt vooraf vijf telefoonnummers koppelen via de SOS module. In geval van nood drukt de gebruiker te knop in en wordt er contact gezocht met de ingevoerde personen. Naar één persoon wordt tevens een SMS bericht met de locatie verzonden (wanneer locatie ingeschakeld is). Tevens schakelt de smartphone tijdens een SOS oproep automatisch naar de handsfree functie.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.   

Specificaties

Merk:Blaupunkt
Type:Smartphone
Besturingssysteem:Android 10 Go
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Camera: 8.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Wi-Fi
Connectiviteit:Bluetooth 4.2
Connectiviteit:GPS
Connectiviteit:NFC
Simkaart:Micro (optioneel 2 kaarten)
Netwerk:4G
Geheugen:16 GB (uit te breiden)
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Kleur:Grijs
Afmetingen:145x70x10,3 mm

Blaupunkt Guardian 4G Senioren Smartphone Grijs + Hoesje Tweede Kans

Eenvoudig menu | Android 10 4G netwerk | Simlockvrij o.a. WhatsApp en Coronacheck SOS-knop | Simlock vrij | Menu keuze
149,00
134,99
Bespaar nu 14,01