Doro PhoneEasy 110 Zwart DECT
Doro PhoneEasy 110 Zwart DECT

Doro PhoneEasy 110 Mono Zwart DECT Telefoon Tweede Kans

Simpele draadloze DECT huistelefoon voor ouderen. Het verlichte scherm heeft een goed contrast waarop namen en telefoonnummers volledig weergegeven worden. Met een extra luid beltoonvolume en een spraakversterking is de Doro PhoneEasy 110 ook geschikt voor mensen met een verminderd gehoor.

De toetsen op de handset zijn extra groot waardoor de telefoon gemakkelijk te bedienen is. De Doro PE 110 is tevens uitgerust met sprekende cijfers (optioneel) om te controleren of het juiste nummer ingedrukt is. Doordat er gebruik gemaakt wordt van Doro TrueSound heb je gegarandeerd een kraakhelder geluid tijdens het telefoneren. Bel je liever handsfree? Ook dat is geen enkel probleem door de luidspreker met extra luid volume.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Doro
Type:DECT draadloos
Uitvoering:Eén handset
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Weergave:Eenvoudig menu
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Kleur:Zwart

Doro PhoneEasy 110 Mono Zwart DECT Telefoon Tweede Kans

Met geluidsversterking Doro TrueSound Handsfree functie
65,00
55,00
Bespaar nu 10,00