Uniwa_V909T mobiele telefoon
Uniwa_V909T mobiele telefoon 4G open
Uniwa_V909T mobiele telefoon SOS voorkant achterkant
Uniwa_V909T 4G SOS mobiele telefoon display
Uniwa_V909T mobiele telefoon
Uniwa_V909T mobiele telefoon 4G open
Uniwa_V909T mobiele telefoon SOS voorkant achterkant
Uniwa_V909T 4G SOS mobiele telefoon display

Uniwa V909T Senioren Mobiele Telefoon 4G Tweede Kans

Eenvoudig te bedienen mobiele telefoon voor senioren, slechthorenden en mensen met een verminderd zicht. De telefoon heeft een duidelijk en groot dubbel display met een scherp contrast. Daarnaast zijn de knoppen en het lettertype extra groot en is de telefoon uitgerust met een extra luid spraakgeluid en beltoonvolume. Het opladen van de telefoon doe je door deze in het meegeleverde docking station te plaatsen.

Voor de veiligheid is de V909T van Uniwa uitgerust met een SOS knop op de achterzijde. Er kunnen 5 telefoonnummers gekoppeld worden aan de SOS module. Tevens ontvangt 1 persoon een sms bericht in geval van nood.

Door de ingebouwde ringleiding is de mobiele telefoon ook te gebruiken met hoortoestellen voorzien van de ringleidingstand.

Het besturingssysteem van deze mobiele seniorentelefoon is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. EEnvoudig ingericht en gemakkelijk te begrijpen. Met deze telefoon haal je een stevige, robuuste telefoon in huis die door iedereen te bedienen is. 

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Uniwa
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Zaklamp
Hoornversterking:Tot +40 dB
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Nano
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO, GR, RU
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Grijs

Uniwa V909T Senioren Mobiele Telefoon 4G Tweede Kans

Geschikt voor het 4G netwerk Dubbel display Extra luid
99,00
69,90
Bespaar nu 29,10