Maxcom KXT huistelefoon met SOS zender
Maxcom KXT huistelefoon SOS zender
Maxcom KXT huistelefoon met SOS zender
Maxcom KXT huistelefoon met SOS zender
Maxcom KXT huistelefoon SOS zender
Maxcom KXT huistelefoon met SOS zender

KXT 481 huistelefoon met SOS zender Tweede Kans

Gemakkelijk te bedienen vaste telefoon voor senioren met SOS toets en SOS hanger. De knoppen van de telefoon zijn extra groot. Daarnaast heb je de mogelijkheid snel naar twee favorieten te bellen met de foto voorkeuzetoetsen. De andere voorkeuzetoets is de SOS module waar maximaal vijf nummers aan gekoppeld kunnen worden. Het display van de KXT481 heeft een instelbaar contrast zodat deze voor iedere gebruiker naar wens instelbaar is.

Wanneer je gebeld wordt krijg je naast de beltoon ook een lichtsignaal te zien. Gemiste oproepen worden aangeduid door een rood knipperend lampje op het toestel.

De alarmfunctie van de Maxcom KXT 481 SOS

Deze telefoon is voorzien van een vaste SOS toets op het toestel en een losse hanger voor om de hals. Er kunnen maximaal vijf personen gekoppeld worden aan de functie, welke gewaarschuwd worden in geval van nood. Het is mogelijk om een eigen noodoproep in te spreken via de telefoon. Bij het indrukken van de alarmknop wordt er een oproep tot stand gebracht via de handsfree modus. Wanneer er niet opgenomen wordt of de oproep naar de voicemail overgeschakeld wordt, gaat de telefoon naar het volgende nummer bellen.

De hanger kan ook gebruikt worden om inkomende oproepen aan te nemen. Wanneer de drager op de knop drukt bij inkomende oproepen zal het toestel overschakelen op de handsfree modus.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt. 

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Vaste telefoon
Hoornversterking:Tot +25 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Kleur:Wit

KXT 481 huistelefoon met SOS zender Tweede Kans

Met SOS toets en nekhanger Twee fototoetsen Grote toetsen en display
57,99
49,99
Bespaar nu 8,00