Amplicomms PowerTel M7510 Senioren Mobiele Telefoon Tweede Kans

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar complete mobiele telefoon? Dan is de Amplicomms Powertel 7510-3G een goede keuze. De telefoon is uitgerust met een SOS noodknop om ingeval van nood een oproep naar geprogrammeerde nummers te verzenden. Het geluid is extra hard met een beltoonvolume tot +90 dB en een spraakversterking tot +35 dB. Ook kun je de 7510-3G gebruiken in combinatie met je hoortoestellen. Dit maakt de telefoon niet alleen geschikt voor senioren, maar ook voor slechthorenden.

Naast deze kenmerken is de M7510-3G eenvoudig te bedienen dankzij de grote, verlichte toetsen en een duidelijk LCD-scherm met hoge resolutie. Er is geheugen beschikbaar voor maar liefst 500 contacten en heeft drie snelkeuze toetsen waarmee je met één druk op de knop de gewenste persoon kunt bellen. 

Wil je deze mobiele telefoon gebruiken met een luisterhulp of headset voorzien van Bluetooth functionaliteit? Dat kan door het toestel eenvoudig te koppelen. 

Inhoud verpakking

  • 1 x mobiele telefoon
  • 1 x laadstation
  • 1 x adapter
  • 1 x handleiding 
  • 1 x lithium-ion batterij 900mAh

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.    

Specificaties

Categorie:Telefoons
Merk:Amplicomms
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Kleur:Zwart

Amplicomms PowerTel M7510 Senioren Mobiele Telefoon Tweede Kans

Geschikt voor het 2G en 3G netwerk Grote knoppen Extra hard geluid Eenvoudig in gebruik

89,99
80,00
Bespaar nu 9,99