Blaupunkt BS 08 lader
Blaupunkt BS 08 opengeklapt
Blaupunkt BS 08 Achterkant
Blaupunkt BS 08 lader
Blaupunkt BS 08 opengeklapt
Blaupunkt BS 08 Achterkant

Blaupunkt BS 08 Senioren GSM Tweede Kans

Deze gebruiksvriendelijke Blaupunkt BS 08 mobiele klaptelefoon voor senioren is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar gemak. Met een eenvoudig menu, duidelijk scherm en grote knoppen is de GSM praktisch en kan eigenlijk iedereen de telefoon bedienen. 

De Blaupunkt BS 08 heeft een SOS-toets die te gebruiken is in geval van nood. Na het indrukken van de knop op de achterzijde van het toestel worden er sms berichten gestuurd en zal er automatisch een telefoonverbinding tot stand gebracht worden. Je kunt maximaal vijf contacten koppelen aan de SOS functie. 

Verder is de Blaupunkt telefoon uitgerust met een camera, radio, Bluetooth 2.1 en nog enkele handige functies. Hoortoesteldragers kunnen gebruik maken van de ringleidingstand op de hoortoestellen door de ingebouwde luisterspoel. 

De seniorentelefoon wordt geleverd met een bureaulader zodat deze eenvoudig opgeladen kan worden. 

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Blaupunkt
Type:Mobiele telefoon
Camera:1.2 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:FM Radio
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Nano
Netwerk:2G
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Simkaart:Simlock vrij
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Kleur:Zwart

Blaupunkt BS 08 Senioren GSM Tweede Kans

Geschikt voor het 2G netwerk FM Radio SOS-knop
69,99
44,99
Bespaar nu 25,00