Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker armband
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker hanger
Blaupunkt mobiele tracker GS 02 SOS App
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker onderkant
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker armband
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker hanger
Blaupunkt mobiele tracker GS 02 SOS App
Blaupunkt GS 02 SOS Mobiele Tracker onderkant

Blaupunkt GS 02 Mobiele GPS SOS Tracker Tweede kans

Deze mobiele SOS-tracker is het perfecte hulpmiddel in geval van nood. De GS 02 werkt via een simkaart (nano), waardoor deze overal te gebruiken is. Met de ingebouwde GPS module kun je de gebruiker volgen of zien waar deze zich bevindt in geval van nood. 

Met één druk op de SOS-button wordt er handsfree een telefonische verbinding tot stand gebracht met het maximaal drie vooraf geprogrammeerde telefoonnummers. De nummers worden na elkaar gebeld tot er door één van de drie contactpersonen opgenomen wordt. De tracker heeft een ingebouwde microfoon waardoor luid en duidelijk praten met de gebruiker mogelijk is. Tevens zal de locatie van de gebruiker zichtbaar zijn in de gratis app (Android of iOS).

In situaties waarin personen zich buiten een vooraf ingesteld bewegingsbereik bevinden heb je de optie een sms te laten versturen naar je telefoon en de bewegingen van deze persoon live te volgen in de app. Dit kan een handige functie zijn wanneer iemand in je omgeving verdwaald raakt of bijvoorbeeld wegloopt. 

Daarnaast krijg je als supervisor een melding wanneer de batterij bijna leeg is, kun je de tracker uitschakelen, resetten en opnieuw instellen.

De Blaupunkt GPS SOS tracker is bestand tegen stof en (regen)druppels (IP 65). Het is mogelijk om de tracker als armband of om de hals te dragen.

* IP 65 bescherming, volledig beschermd tegen stof en lage druk waterstralen uit alle richtingen.

Afhankelijk van het gebruik (GPS, aantal oproepen) heeft de accu van de Blaupunkt een capaciteit om 3 tot 7 dagen te werken zonder deze op te laden. 

Het formaat van de tracker is zeer compact: 4,2 x 4,6 x 1,45 cm. De tracker wordt geleverd met een siliconen hoes, polsband en halskoord.

Blaupunkt SOS - Apps op Google Play

Bekijk de app in de Play Store of App store (Nederlandstalige app is beschikbaar)

Het betreft een 2G apparaat. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.


SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Blaupunkt
Type:Mobiele tracker
Functie:SOS-toets
Functie:GPS tracker
Functie:Met laadstation
Simkaart:Nano
Simkaart:Simlock vrij
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Afmetingen:42 x 46 x 14,5

Blaupunkt GS 02 Mobiele GPS SOS Tracker Tweede kans

GPS en 2G netwerk ondersteuning Handsfree noodoproepen Gratis Android en iOS App
79,99
29,99
Bespaar nu 50,00