Geemarc Amplicall deurbel en lamp
Amplicall 20 + 6 Set
Geemarc Amplicall deurbel en lamp
Amplicall 20 + 6 Set

Geemarc Amplicall Deurbel en Telefoonversterker Tweede Kans

Een gemist telefoontje of bezoek omdat je het geluid van de telefoon of de deurbel niet hebt gehoord. Deze bekende situaties zijn verleden tijd met de Amplicall set van het merk Geemarc. De set bestaat uit een telefoonversterker, draadloze deurbel en slimme lamp.

Amplicall 20 telefoonversterker en deurbel

Bij inkomende oproepen of een druk op de deurbel, gaat de Geemarc Amplicall 20 zeer luid rinkelen en geeft deze lichtflitsen af. De versterker heeft een extra luid en regelbaar volume tot 95 dB. Je hebt de keuze tussen verschillende beltonen voor de deurbel en telefoon. Verder is de versterker voorzien van een regelaar voor de hoge/middel/lage tonen.

 De verschillende alarmopties:

  • Uit
  • Licht + geluid
  • Licht + trillen
  • Geluid + trillen

De trilfunctie is alleen te gebruiken wanneer je de set voorziet van een extern trilkussen (niet meegeleverd). Het is mogelijk om de Geemarc Amplicall 20 te bevestigen aan de muur of op bijvoorbeeld een bureau.

Amplicall 6 slimme lamp

De slimme led lamp (E27, grote fitting) kun je koppelen aan de deurbel en telefoonversterker. De lamp is te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening, hierbij heb je de keuze uit twee helderheidsniveaus wit licht. Wanneer de lamp gekoppeld is aan de Amplicall 20, zal deze rood beginnen te knipperen bij inkomende oproepen of wanneer de deurbel gaat.

Universeel en eenvoudig in gebruik

De set is universeel en dus te gebruiken in combinatie met iedere huistelefoon. Door de eenvoud van de producten heb je de versterker, deurbel en de lamp binnen enkele minuten gemonteerd en geïnstalleerd.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Geemarc Amplicall Deurbel en Telefoonversterker Tweede Kans

Universele telefoon en deurbelversterker Mis nooit meer een telefoontje of bezoek Verschillende alarmopties

99,90
39,90
Bespaar nu 60,00