Swissvoice C50s Senioren Smartphone + Beschermhoesje Tweede Kans

Altijd en overal bereikbaar met de Swissvoice C50s. Deze innovatieve en hoogwaardige smartphone is ontworpen voor senioren. Je merkt dit aan alle handige functionaliteiten die ervoor zorgen dat de telefoon voor iedereen te bedienen is.

Om te beginnen wordt deze smartphone geleverd met een handig basisstation. Dit zorgt ervoor dat er geen oplaadkabel in de telefoon geplugd hoeft te worden. Om het toestel op te laden zet je deze eenvoudig in het basisstation.

Wanneer je de telefoon in gebruik neemt zie je dat het menu eenvoudig is ingedeeld. Door het speciaal ingerichte Android 7.0 besturingssysteem navigeer je foutloos en zonder problemen door alle functies. Binnen enkele seconden kun je bellen of WhatsApp berichten naar je contactpersonen sturen en ook surfen op het internet behoort tot je mogelijkheden.

Aan de zijkant van de telefoon vind je verschillende knoppen. Zo kun je hier het beltoonvolume eenvoudig instellen tot maximaal +90 dB en kun je het gespreksvolume met de boost-knop versterken tot maximaal +35 dB. Verder zitten er knoppen om de telefoon te vergrendelen en om de geïntegreerde zaklamp te kunnen bedienen.

Technische functies Swissvoice C50s

 • Bluetooth
 • 4G
 • 8 GB geheugen, uit te breiden tot 32 GB
 • Wi-Fi
 • 1 GB RAM geheugen
 • Tot 8 uur actief gebruik
 • Tot 210 uur stand-by  tijd
 • Zaklamp (LED-flash)

Comfortabel basisstation

Om de smartphone op te laden kun je deze eenvoudig in het basisstation plaatsen. Het basisstation wordt gevoed door een Micro-USB kabel, deze kun je gebruiken wanneer je de telefoon niet via het basisstation op wilt laden. Ook is het mogelijk om de telefoon te bedienen via het basisstation, je kunt oproepen aannemen of beëindigen, handfree bellen en een SOS-toets bedienen.

Eenvoudig menu

Het menu van de Swissvoice C50s is zo ingericht dat de belangrijkste functies gemakkelijk te bedienen zijn. Zo kun je snel gebruik maken van drie foto snelkiesnummers, oproepen, berichten en de fotogalerij. De ‘meer’ button in het menu zorgt ervoor dat je met een druk op het scherm naar de volgende functies navigeert: camera, WhatsApp, internet. Ook kun je via deze button navigeren naar je favoriete apps als Facebook, Instagram of YouTube.

De SOS noodknop

Voor jouw veiligheid en gemoedsrust heeft Swissvoice een SOS-button ingebouwd. Voor deze SOS noodknop kun je vijf telefoonnummers instellen. Deze alarmknop stuurt een noodoproep en SMS-bericht met locatie link naar de vooraf ingestelde nummers. De alarmknop bevind zich aan de achterkant van de telefoon en op het basisstation.

Groot toetsenbord

Wanneer je een sms bericht typt schakelt de telefoon automatisch over naar een extra groot toetsenbord waardoor het typen gemakkelijker wordt.

 

Functies selecteren

Om fouten te voorkomen kun je nu functies selecteren met één lange druk + vibratie. Veel smartphones schermen zijn erg gevoelig, wat kan leiden tot fouten en enige frustratie.

 

Overige eigenschappen

 • Audio-boostknop (+ 35dB)
 • Extra luide beltonen (+ 90dB)
 • Gehoorapparaat compatibel
 • 3 foto snelkiesnummers
 • SOS-knop
 • 8 Megapixel  camera
 • Android 7.0
 • Swissvoice Premium Service

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Smartphone
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Besturingssysteem:Android 7.0
Functie:Camera: 8.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Bluetooth 4.0
Netwerk:4G
Geheugen:8 GB (uit te breiden tot 32 GB)
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Optie:Swissvoice Premium service
Kleur:Zwart

Video's

SWISSVOICE C50S (English version)

Discover the Swissvoice C50s, the unique concept of a simple to use smartphone combined with a comfort base station.
https://www.swissvoice.net/en/product/c50s-0

Swissvoice Premium Service (English)

Swissvoice Premium Service:
The reassuring and easy-to-use monitoring service dedicated to both C50s user and their relatives.
Find all the information regarding Swissvoice Premium Service and the C50s smartphone on www.swissvoice.net/en/premium-service-c50

Swissvoice C50s Senioren Smartphone + Beschermhoesje Tweede Kans

Speciaal voor senioren Uniek basisstation Zeer gemakkelijk te bedienen

239,90
209,90
Bespaar nu 30,00