Swissvoice GSM S24 Wit Tweede Kans

De Swissvoice S24 is een gemakkelijk te bedienen mobiele telefoon voor senioren. De S24 is voorzien van een 2,4 inch kleurendisplay. Verder is de telefoon uitgerust met een aantal handige functionaliteiten zoals een extra luid spraakvolume, sprekende cijfers en een gesproken mededeling van wie er belt. Door gebruik te maken van de 10 fototoetsen kun je eenvoudig naar je meest gekozen nummers bellen. Het opladen van de S24 doe je door het toestel in het meegeleverde laadstation te plaatsen of door een micro-USB laadkabel in het toestel te steken. In geval van nood kun je de SOS-button gebruiken. Hiermee wordt er contact gezocht met maximaal vijf vooraf ingestelde telefoonnummers. Wanneer de telefoon dichtgeklapt is word je door middel van gekleurde LED-verlichting geattendeerd op de volgende meldingen: batterij bijna leeg, inkomende oproep en bericht/gemiste oproep.

Slimme tools

Intelligente beller

Om geen oproepen te missen, wordt het volume van de beltoon automatisch tot het maximun aangepast wanneer de beller voor de tweede keer binnen 3 minuten na het eerste gemiste gesprek opbelt. Nadat het gesprek is beantwoord, wordt het geluidsniveau hervat zoals vooraf ingesteld.

Slimme melding

Er wordt een SMS naar je 'helper' verzonden voor een gemist telefoongesprek of wanneer de batterij van je telefoon bijna leeg is.

Smart Care

Er wordt een SMS verstuurd naar je 'helper' bij een gebrek aan telefoonactiviteiten of ene gebrek aan fysieke activiteiten zoals vaststellen van het drukken van een toets of het openen/sluiten van de telefoon.

Helper

Je kunt één persoon met een mobiel telefoonnummer aanmelden als helper. Deze persoon zal berichten ontvangen in geval van nood.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.  

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:Met laadstation
Functie:SOS-toets
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Zaklamp
Optie:Fototelefoonboek voor 10 nummers
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Netwerk:2G
Netwerk:Quadband GSM (850/900/1800/1900 MHz)
Geheugen:Uit te breiden tot 32 GB
Kleur:Wit

Swissvoice GSM S24 Wit Tweede Kans

Eenvoudig in gebruik Met SOS-button Hoortoestel compatibel Fototelefoonboek Inclusief oplaadstation

49,90
42,50
Bespaar nu 7,40