Swissvoice Xtra 3155 Combo Tweedekans

Met deze combo set van Swissvoice ben je overal in huis bereikbaar. De set bestaat uit een basisstation met antwoordapparaat en een extra handset. Het toestel is ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd gehoor of zicht. Het basisstation is voorzien van acht fototoetsen waarmee je eenvoudig één van de vooraf ingestelde telefoonnummers kunt bellen. Wanneer je met de extra handset belt, kun je gebruik maken van één van de vier memorytoetsen, deze zijn gelijk aan de eerste vier fototoetsen op het basisstation.

Het geluid van de Swissvoice Xtra3155 kun je tijdens het bellen instellen op zes verschillende niveaus en tevens een boost geven tot +30 dB extra. Het beltoonvolume is extra luid met een maximaal volume tot +85 dB. Wanneer je gebruik maakt van hoortoestellen dan kun je deze koppelen aan de telefoons, deze zijn namelijk hoortoestel compatibel.

Wanneer je wordt gebeld, hoor je niet alleen de beltoon, maar zie je ook lichtflitsen op beide toestellen. Hierdoor mis je geen enkel telefoontje meer. 

De Swissvoice Xtra 3155 Combo is uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je eenvoudig extra handsets koppelen aan het basisstation. Hierbij kun je kiezen tussen de Xtra 8155 en de Xtra 8155 Foto. Wil je kunnen communiceren met mensen voor de deur, kies dan voor de Swissvoice deurbel. Om geen enkele inkomende oproep te missen maak je gebruik van de Swissvoice ontvanger die is voorzien van een extra luide beltoon en lichtflitsen.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:6 niveaus
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Nummerblokkering
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE

Swissvoice Xtra 3155 Combo Tweedekans

Extra versterking Extra handset Acht fototoetsen

119,99
99,99
Bespaar nu 20,00