Swissvoice DECT telefoon Xtra 3355 Combo
Swissvoice  Xtra 3355 Combo Voorkant
Swissvoice  Xtra 3355 Combo handset
Swissvoice DECT telefoon Xtra 3355 Combo
Swissvoice  Xtra 3355 Combo Voorkant
Swissvoice  Xtra 3355 Combo handset

Swissvoice Xtra 3355 Combo Telefoon Tweede Kans

Met deze combo set van Swissvoice ben je overal in huis bereikbaar. De set bestaat uit een basisstation met antwoordapparaat en een extra handset. Het toestel is ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd gehoor of zicht. Het basisstation is voorzien van acht fototoetsen waarmee je eenvoudig één van de vooraf ingestelde telefoonnummers kunt bellen. Tevens is het mogelijk om telefoonnummers in te stellen onder de nummers 1 t/m 9. Wanneer je met de extra handset belt, kun je gebruik maken van één van de vier memorytoetsen, deze zijn gelijk aan de eerste vier fototoetsen op het basisstation.

Het geluid van de Swissvoice Xtra3355 kun je tijdens het bellen instellen op zes verschillende niveaus en tevens een boost geven tot +40 dB extra. Het beltoonvolume is extra luid met een maximaal volume tot +90 dB. 

Wanneer je wordt gebeld, hoor je niet alleen de beltoon, maar zie je ook lichtflitsen op beide toestellen. Hierdoor mis je geen enkel telefoontje meer. 

Ongewenste bellers blokkeren

Wanneer je last hebt van ongewenste bellers dan kun je deze blokkeren met de Swissvoice Xtra 2355. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle anonieme bellers te blokkeren, bij inkomende oproepen te bepalen of je deze wil blokkeren of om alleen oproepen te ontvangen van geregistreerde nummers in het telefoonboek.

Let op: wanneer je belt via KPN dan kun je geen gebruik maken van de nummerherkenning en -blokkering. De Swissvoice 2355 werkt via FSK en ondersteunt geen DTMF.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.  

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:6 niveaus
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Weergave:Display
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE

Video's

Swissvoice Xtra 3355 Combo (English)

Xtra 3355 combo : an easy-to-use duo phone with a corded base with answerphone and a cordless DECT handset.
https://www.swissvoice.net/en/product/xtra-3355-combo

Swissvoice Xtra 3355 Combo Telefoon Tweede Kans

Vier fototoetsen Met geluidsversterking Ongewenste bellers blokkeren Met antwoordapparaat en handset
119,99
84,90
Bespaar nu 35,09