Sound Pillow Travel Slaapkussen

Het luisteren naar (ontspannende) muziek is in veel gevallen rustgevend, dit kan ervoor zorgen dat je makkelijker in slaap valt en kan helpen tegen nachtelijke onrust. 

Wil je op vakantie of tijdens een weekend weg rustig slapen en uitgerust wakker worden dan kan het Sound Pillow Travel Slaapkussen uitkomst bieden. Doordat de travel uitvoering een stuk kleiner is dan het Sound Pillow Slaapkussen kun je deze eenvoudig onderweg meenemen. Het kussen is voorzien van twee geïntegreerde speakers die in het hypoallergene kussen die diep in het kussen verwerkt zijn. Je kunt het kussen eenvoudig aansluiten op een apparaat dat is voorzien van een 3,5 mm Jack-aansluiting (bijvoorbeeld je smartphone, MP3-speler, tablet of CD-speler). 

Het Sound Pillow kussen wordt ook veel gebruikt door personen die last hebben van oorsuizen, oftewel tinnitus. Speciaal voor mensen met tinnitus is er ook een Sound Pillow kussen inclusief MP3-speler verkrijgbaar. Hierbij is de MP3-speler voorzien van 18 uur aan gepatenteerde muziek en geluidsopnames.  

Specificaties

Merk:Sound Pillow
Aansluiting:3,5 mm Jack-aansluiting
Connectiviteit:Bedraad
Afmetingen:35,6 x 22,9 x 10,2 cm
Materiaal:Vulling: 100% polyester
Materiaal:Hoes: 55% katoen, 45% polyester
Functie:Niet uitwasbaar

Sound Pillow Travel Slaapkussen

Kussen met luidsprekers Helpt je met in slaap komen Voorkomt nachtelijke onrust Eenvoudig aan te sluiten

59,00