iLuv SmartShaker 3
SmartShaker 3 snooze
SmartShaker 3 alarm
SmartShaker 3 vibratie
SmartShaker 3 combinaties
SmartShaker 3 notificaties
iLuv SmartShaker 3
SmartShaker 3 snooze
SmartShaker 3 alarm
SmartShaker 3 vibratie
SmartShaker 3 combinaties
SmartShaker 3 notificaties

iLuv SmartShaker 3 Bluetooth Trilwekker

Bij uitstek de trilwekker voor doven, slechthorenden, senioren en diepe slapers. Met de iLuv SmartShaker 3 word je gegarandeerd wakker. De wekker is draadloos en koppelt via Bluetooth met je smartphone. Via de app op je telefoon heb je de mogelijkheid om de trilschijf in te stellen naar je persoonlijke voorkeuren. Het gebruik is eenvoudig waardoor de wekker geschikt is voor iedereen.

Wekinstellingen van de SmartShaker 3

De krachtige motor in de wekker kun je instellen op vijf verschillende niveaus. Afhankelijk van hoe diep je slaapt kun je de sterkte van de trilfunctie eenvoudig aanpassen via de app.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om meerdere alarmtijden in te stellen en deze voor meerdere dagen vooraf te programmeren. Omdat de SmartShaker je instellingen opslaat in het apparaat word je zelfs gewekt wanneer de telefoon uit staat.

Meldingen van de draadloze wekker

De trilwekker is voorzien van drie LED indicatoren welke de accuduur weergeven. Het is tevens mogelijk om waarschuwingen van inkomende oproepen, berichten en social media meldingen te ontvangen via de wekker. Bij inschakeling van deze functies geven de LED lampjes aan om welk type melding het gaat.

Rustig en in stilte wakker worden

Conventionele wekkers zijn uitgerust met een, voor de meeste mensen, onaangenaam geluid. Naast dat alleen een wekgeluid misschien niet voldoende is om wakker te worden, heeft je partner of medebewoner ook last van het geluid. Leg de SmartShaker 3 onder je kussen en word rustig wakker zonder anderen te storen.

De beste wekker voor kinderen

Opstaan is vaak een uitdaging voor kinderen. De Snooze knop wordt vaak gebruikt om nog even verder te slapen. Ook het luide zoemalarm wordt vaak genegeerd. Met deze trilwekker kun je dit patroon doorbreken.

Specificaties

Merk:iLuv
Wekkerfunctie:Lichtsignaal
Wekkerfunctie:Snooze
Wekkerfunctie:Trillen
Wekkerfunctie:Notificaties
Optie:Draadloos
Optie:Bluetooth
Optie:App
Type:Wekker
Type:Reiswekker

iLuv SmartShaker 3 Bluetooth Trilwekker

Draadloze trilwekker 5 standen Meerdere alarmtijden
66,99