G50 SmartShaker 3 met hoes
G50 menu
SmartShaker3
G50 SmartShaker 3 met hoes
G50 menu
SmartShaker3

Swissvoice G50 Smartphone Tweede Kans + Hoesje + SmartShaker 3 Trilwekker

De Swissvoice G50 is een eenvoudige smartphone voor ouderen en slechthorenden. De smartphone is voorzien van een Android 10 besturingssysteem. De knoppen op het scherm zijn extra groot, zodat het toestel eenvoudig te gebruiken is. Je kunt bij de G50 smartphone kiezen tussen twee menu’s, namelijk ‘gemakkelijk’ en ‘extra gemakkelijk’. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de telefoon, ongeacht of je eerdere ervaringen hebt met een smartphone. Maak je gebruik van hoortoestellen? Je kunt de G50 koppelen door gebruik te maken van de ringleidingstand of de Bluetooth functionaliteit. 

Op het hoofdscherm vind je 3 fototoetsen om snel je favoriete contacten te bellen. Verder is het hoofdscherm voorzien van 4 grote knoppen, zodat je niet per ongeluk op de verkeerde knop drukt. Om de Swissvoice G50 eenvoudig op te laden wordt er een bureaulader meegeleverd. Ervaring leert dat senioren vaak moeite hebben om het kabeltje in het laadpunt te krijgen, dat is hiermee verleden tijd.

SOS noodknop

Voor extra veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker is de smartphone voorzien van een SOS knop. Bij het indrukken van de knop wordt er contact gezocht met maximaal vijf vooraf ingestelde telefoonnummers. Wanneer er opgenomen wordt door de ontvanger, zal de G50 automatisch overschakelen op de handsfree functie. Daarnaast wordt er een sms-bericht met de GPS locatie verzonden.

GPS, Bluetooth en NFC

De Swissvoice G50 is voorzien van GPS om bijvoorbeeld navigatie apps te kunnen gebruiken. Tevens zijn er speciale apps waarmee je de smartphone van bijvoorbeeld je vader of moeder kunt volgen. Maak je gebruik van hoortoestellen, oordopjes, een hoofdtelefoon, speaker of een carkit, dan koppel je de telefoon eenvoudig aan deze draadloze apparaten met de Bluetooth functionaliteit. Verder kun je onder andere contactloos betalen of gebruik maken van bankieren apps met de ingebouwde NFC functie.

Overige functies

De G50 ouderen smartphone heeft een opslaggeheugen van 16GB en is eenvoudig uit te breiden met een micro SD-kaart. Foto’s kun je maken met de 5 megapixel autofocus camera en videobellen of selfies maken doe je met de 3 megapixel frontcamera.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! De Swissvoice G50 betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. Het artikel is door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

iLuv SmartShaker 3 Bluetooth Trilwekker

Bij uitstek de trilwekker voor doven, slechthorenden, senioren en diepe slapers. Met de iLuv SmartShaker 3 word je gegarandeerd wakker. De wekker is draadloos en koppelt via Bluetooth met je smartphone. Via de app op je telefoon heb je de mogelijkheid om de trilschijf in te stellen naar je persoonlijke voorkeuren. Het gebruik is eenvoudig waardoor de wekker geschikt is voor iedereen.

Wekinstellingen van de SmartShaker 3

De krachtige motor in de wekker kun je instellen op vijf verschillende niveaus. Afhankelijk van hoe diep je slaapt kun je de sterkte van de trilfunctie eenvoudig aanpassen via de app.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om meerdere alarmtijden in te stellen en deze voor meerdere dagen vooraf te programmeren. Omdat de SmartShaker je instellingen opslaat in het apparaat word je zelfs gewekt wanneer de telefoon uit staat.

Meldingen van de draadloze wekker

De trilwekker is voorzien van drie LED indicatoren welke de accuduur weergeven. Het is tevens mogelijk om waarschuwingen van inkomende oproepen, berichten en social media meldingen te ontvangen via de wekker. Bij inschakeling van deze functies geven de LED lampjes aan om welk type melding het gaat.

Rustig en in stilte wakker worden

Conventionele wekkers zijn uitgerust met een, voor de meeste mensen, onaangenaam geluid. Naast dat alleen een wekgeluid misschien niet voldoende is om wakker te worden, heeft je partner of medebewoner ook last van het geluid. Leg de SmartShaker 3 onder je kussen en word rustig wakker zonder anderen te storen.

De beste wekker voor kinderen

Opstaan is vaak een uitdaging voor kinderen. De Snooze knop wordt vaak gebruikt om nog even verder te slapen. Ook het luide zoemalarm wordt vaak genegeerd. Met deze trilwekker kun je dit patroon doorbreken.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Smartphone
Merk:iLuv
Type:Wekker
Besturingssysteem:Android 10 Go
Functie:Camera: 5.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Bluetooth 4.2
Netwerk:4G

Video's

Swissvoice G50 Tutorial (English)

Swissvoice G50: A unique concept of an easy-to-use smartphone with a comfort charging base. You can choose between 2 user interfaces: easy to use or very easy to use (and read) for the beginners. https://www.swissvoice.net/en/product/g50

Swissvoice G50 Smartphone Tweede Kans + Hoesje + SmartShaker 3 Trilwekker

4G Smartphone Android 10 | WhatsApp Bluetooth | GPS | NFC Draadloze trilwekker Meerdere functies
169,00
154,00
Bespaar nu 15,00