Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met jouw te delen. Je vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van HearPlanet.
 
Heb je zelf een bestelling gedaan bij HearPlanet? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om jouw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
15 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
14
1
0
0
0

Oplaadbare batterijen en oplader terug moeten sturen omdat ze bij mijn hoorapparaat (Baha) niet goed werkten. Was geen probleem en alle kosten waren binnen een week (ondanks de feestdagen) terug op mijn rekening. Top. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

5 januari 2020 10:27
R. Brouwer / Oosterhout

Prima bedrijf, erg klantgericht en probleemoplossend. Doet niet moeilijk over aanspraken op garantie. Een aanrader.

27 november 2019 15:53
Jacob A.J.J. Moraal

Zeer snel en goed verzorgd.
Batterijen hoortoestel nog 4 jaar houdbaar en echt de goedkoopste voor dit merk.

28 juni 2019 20:40
Erica / Rotterdam

Heerlijk, bestellen zonder account aan te maken :) Komt vast goed, webshop keurmerk aanwezig. Kan niet mis gaan :)

25 juni 2019 12:33
Gijs / Bodegraven

Echt een super bedrijf met een super service. Ik had een droogbox besteld die werd snel geleverd maar bleek niet goed te zijn, ik had de volgende dag alweer een nieuwe in huis .
Echt super service

17 mei 2019 05:58
Johnny / Delfzijl

Prima service! Dank je wel!

15 februari 2019 15:00
Maud De Winter

Goede web site.snelle levering

15 februari 2019 14:59
Carla Arkenbout-dessens

men ging zelfs in het magazijn de alarmknop op de amplicomm controleren

9 februari 2019 14:58
A.J Olivier

De bezorging was wat traag, maar verder is alles goed gegaan.

8 februari 2019 14:58
Jan Duijndam

Alles naar werns verlopen

8 februari 2019 14:53
Ad Merks