Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met jouw te delen. Je vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van HearPlanet.
 
Heb je zelf een bestelling gedaan bij HearPlanet? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om jouw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
19 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
18
1
0
0
0

Een zeer fijne ervaring met HearPlanet gehad. Wij hadden voor onze moeder een nieuw telefoontoestel gekocht maar niet lang daarna ging het snel bergafwaarts met haar en kon ze na een operatie niet meer naar huis. In het verpleeghuis waar ze nu zit konden wij, o.a. vanwege Corona, geen vaste lijn laten aansluiten. Contact opgenomen met HearPlanet en zij hebben fijn meegedacht. Voor mijn moeder hebben wij een mobiel toestel aangeschaft dat even groot is als een huistelefoon maar op sim werkt, ideaal voor verpleeghuizen. Helaas was dat toestel niet bij Hearplanet zelf te verkrijgen anders hadden we die zeker daar gekocht. Omdat we niets meer met het 'oude' toestel konden doen dat wij een paar maanden daarvoor bij HearPlanet hadden aangeschaft, mochten wij die kosteloos terugsturen. In tijden van Corona moeten we elkaar helpen zeiden ze. Heel lief en het voelde echt als een steun. Dus petje af voor HearPlanet!

28 april 2020 12:59
Tessa

Ik had snel een nieuwe telefoon nodig voor mijn moeder. Die heb ik hier gevonden! Met onderandere hard geluid, fototoetsen ed. Helemaal fijn! Na twee dagen al in huis en gemakkelijk aan te sluiten. Het basisstation deed het niet, gebeld en ik werd héél vriendelijk geholpen. Niks aan de hand...de stekker van het stekkerblok zat er niet in 🙈. Mijn moeder is er helemaal blij mee!! 👌

17 april 2020 22:17
Gerty van der Veen / Uden

Er wordt supersnel gereageerd op telefonische vragen en geeft een goede service

16 april 2020 11:14
Leen

Dit bedrijf heeft echt nog een ouderwets goede service. De dienstverlening is top. Mijn verhaal is te lang om hier neer te schrijven. Maar de conclusie is dat de medewerkers volledig meedenken en echt alles op alles zetten om zaken op te lossen. Ik kreeg uiteindelijk zelfs gratis een showroommodel van een wekker thuis gestuurd. Enorm aardig.

29 maart 2020 14:00
EHV / Eindhoven

Oplaadbare batterijen en oplader terug moeten sturen omdat ze bij mijn hoorapparaat (Baha) niet goed werkten. Was geen probleem en alle kosten waren binnen een week (ondanks de feestdagen) terug op mijn rekening. Top. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

5 januari 2020 10:27
R. Brouwer / Oosterhout

Prima bedrijf, erg klantgericht en probleemoplossend. Doet niet moeilijk over aanspraken op garantie. Een aanrader.

27 november 2019 15:53
Jacob A.J.J. Moraal

Zeer snel en goed verzorgd.
Batterijen hoortoestel nog 4 jaar houdbaar en echt de goedkoopste voor dit merk.

28 juni 2019 20:40
Erica / Rotterdam

Heerlijk, bestellen zonder account aan te maken :) Komt vast goed, webshop keurmerk aanwezig. Kan niet mis gaan :)

25 juni 2019 12:33
Gijs / Bodegraven

Echt een super bedrijf met een super service. Ik had een droogbox besteld die werd snel geleverd maar bleek niet goed te zijn, ik had de volgende dag alweer een nieuwe in huis .
Echt super service

17 mei 2019 05:58
Johnny / Delfzijl

Prima service! Dank je wel!

15 februari 2019 15:00
Maud De Winter