Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met jouw te delen. Je vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van HearPlanet.
 
Heb je zelf een bestelling gedaan bij HearPlanet? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om jouw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.5/10
25 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
22
2
0
0
1

Wat een super service! Mobiele telefoon voor mijn schoonvader gekocht....de eerste mobiel miste tekens om WiFi in te stellen, kosteloos omgeruild tegen een andere maar daarvan was het geluid te zacht en hoorapparaat heeft geen Bluetooth....de medewerkers hebben ernaar gekeken en hebben hem uiteindelijk weer omgeruild met een andere....super vriendelijk en behulpzaam, top service een aanrader!

11 oktober 2020 22:29
Suzanne smetsers / Mijdrecht

Snelle en duidelijke antwoorden.
Prima meegedacht met probleem.
Uitstekende service en zeer snelle levering.
Sorry, geen enkel minpunt te vinden, zelfs pakketje met bestelde telefoon was zeer zorgvuldig ingepakt
Méér dan uitstekende service.

2 oktober 2020 00:44
Peter / Goes

de telefoon is goed van toets grote…
de telefoon is goed van toets grote alleen moet er een nedelandse handleiding bij zitten voor foto te plaatsen, hoe je dat moet doen er zit geen nederlandse handleiding bij

Reactie HearPlanet

Beste Cor,

Goed om te horen dat je tevreden bent over de telefoon. Met betrekking tot het plaatsen van foto's wil ik je vragen even contact met ons op te nemen.

Groeten HearPlanet

4 september 2020 15:44
cor van hees

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de snelle verzending van mijn Pakketje gewoon Grandioos, en ik vond het ook zo fijn dat er een route beschrijving bij was, op mijn komputer je kan zien wanneer ze ongeveer aan komen om het Pakketje af te leveren Geweldig!

3 september 2020 17:29
Hennie van.Horssen.

Geduldig goed geholpen bij installatie…

Geduldig goed geholpen bij installatie telefoon en handset. Daar waar de gebruikshandleiding niet duidelijk voor mij was.
Mis mogelijkheid om fysiek het apparaat te zien en toepassingen te bevragen. Daar ben ik toch dagje druk mee geweest.

3 september 2020 09:40
G. Rike

Schijnende klantenservice! Ik weet niet waar ik moet beginnen. Een en al miserie met dit bedrijf. In het kort hebben we 2 toestellen ontvangen die allebei defect waren. Kwaliteit toestellen is slecht. De eerste hebben we teruggestuurd en hiervoor kregen we een tweedehands toestel waarin nummers stonden van een andere mevrouw, een vorige klant. Het tweede toestel werkte om onduidelijke reden opeens niet meer en retourneerde we binnen de garantie termijn. Vervolgens werd ons verteld dat wij drank hadden gegooid over de telefoon en het hadden laten vallen. Er werd geprobeerd op alle manieren uit te komen onder de garantie en het was nergens op gebaseerd. Je verwacht toch van een bedrijf als deze dat je klantvriendelijk bent maar die was erg ver te zoeken! Ik raadt iedereen af hier iets te bestellen!

Reactie HearPlanet

Beste Viola,

Wij hebben geprobeerd om binnen alle redelijkheid tot een oplossing te komen. Je opstelling heeft dit onmogelijk gemaakt en wij betreuren het dat je moeder hier uiteindelijk de dupe van is geworden. Je stelde je telefonisch ook onterecht op het standpunt dat wij de goede reviews zelf hebben geschreven. De reviews van tevreden klanten komen met name voort uit onze verregaande en persoonlijke klantenservice. Echter, er zijn grenzen en deze worden niet zozeer bepaald door garantieregels maar eerder door de mate waarop er respectvol met elkaar wordt omgaan. Wij wensen je veel succes met de aankoop bij een andere partij.

Groeten HearPlanet

19 augustus 2020 21:04
Gijsbers / Hilversum

Een zeer fijne ervaring met HearPlanet gehad. Wij hadden voor onze moeder een nieuw telefoontoestel gekocht maar niet lang daarna ging het snel bergafwaarts met haar en kon ze na een operatie niet meer naar huis. In het verpleeghuis waar ze nu zit konden wij, o.a. vanwege Corona, geen vaste lijn laten aansluiten. Contact opgenomen met HearPlanet en zij hebben fijn meegedacht. Voor mijn moeder hebben wij een mobiel toestel aangeschaft dat even groot is als een huistelefoon maar op sim werkt, ideaal voor verpleeghuizen. Helaas was dat toestel niet bij Hearplanet zelf te verkrijgen anders hadden we die zeker daar gekocht. Omdat we niets meer met het 'oude' toestel konden doen dat wij een paar maanden daarvoor bij HearPlanet hadden aangeschaft, mochten wij die kosteloos terugsturen. In tijden van Corona moeten we elkaar helpen zeiden ze. Heel lief en het voelde echt als een steun. Dus petje af voor HearPlanet!

28 april 2020 12:59
Tessa

Ik had snel een nieuwe telefoon nodig voor mijn moeder. Die heb ik hier gevonden! Met onderandere hard geluid, fototoetsen ed. Helemaal fijn! Na twee dagen al in huis en gemakkelijk aan te sluiten. Het basisstation deed het niet, gebeld en ik werd héél vriendelijk geholpen. Niks aan de hand...de stekker van het stekkerblok zat er niet in 🙈. Mijn moeder is er helemaal blij mee!! 👌

17 april 2020 22:17
Gerty van der Veen / Uden

Er wordt supersnel gereageerd op telefonische vragen en geeft een goede service

16 april 2020 11:14
Leen

Dit bedrijf heeft echt nog een ouderwets goede service. De dienstverlening is top. Mijn verhaal is te lang om hier neer te schrijven. Maar de conclusie is dat de medewerkers volledig meedenken en echt alles op alles zetten om zaken op te lossen. Ik kreeg uiteindelijk zelfs gratis een showroommodel van een wekker thuis gestuurd. Enorm aardig.

29 maart 2020 14:00
EHV / Eindhoven