Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met jouw te delen. Je vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van HearPlanet.
 
Heb je zelf een bestelling gedaan bij HearPlanet? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om jouw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.5/10
32 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
28
2
1
0
1

Wat jammer dat je echt goed moet zoeken om te zien dat de showroom alleen op vrijdag open is. Teleurstelling aan de telefoon dus als je denkt een overwogen keuze te kunnen maken uit het ruime aanbod.

Reactie HearPlanet

Beste Klaas,

Omdat HearPlanet een webshop is zijn wij niet in de gelegenheid iedere dag bezoekers te ontvangen. In de meeste gevallen kunnen we op een andere dag alsnog een afspraak maken, maar momenteel helaas niet i.v.m. vakanties.

Wanneer een afspraak op vrijdag voor jou niet uit komt, kunnen we je telefonisch een goed advies geven. Daarnaast mag je een aankoop altijd 14 dagen thuis uitproberen.

Groeten HearPlanet

3 augustus 2021 09:15
Klaas / Ronde Venen

Vriendelijk en ter zake kundig advies.
Pakketje op de juiste dag en tijd afgeleverd en last but certainly not least; geen gekmakend eindeloos menu maar de telefoon wordt vrijwel meteen opgenomen door een 'echt' mens.
Dit bedrijf is een aanrader!

3 juni 2021 00:35
Frans / Amsterdam

Ik heb voor mijn zoon, die verstandelijk beperkt is en heel graag een smartphone wilde hebben, bij Hearplanet een swissvoice G50 gekocht. Vanwege de keuze mogelijkheid voor een eenvoudig menu een aanrader! Helaas viel de telefoon al in de tweede week waardoor er allemaal barsten in het glas zaten. Het probleem met HearPlanet overlegd zij kwamen met een zeer coulante oplossing. De contacten met Hear Planet verliepen ook vlot en goed. Een 10! voor klantvriendelijkheid.

7 april 2021 21:00
Leo B / Apeldoorn

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij deze winkel. Ik schrijft niet vaak recensies, maar dit keer was ik bijzonder verrast hoe snel en efficiënt een probleem met het toestel werd opgelost. Een pluim!

3 februari 2021 11:38
Leo / Leiden

Super service en zeer klantvriendelijk! Ik heb een telefoon besteld. Door een fout bij de bezorgdienst zou het veel langer duren om te bezorgen dan normaal. Hearplanet vond dit niet kunnen en heeft op eigen initiatief contact met mij opgenomen om het product zelf te komen bezorgen. Dat vind ik een top service! Bedankt!!

20 december 2020 16:18
Aicha / Amsterdam

Als er iets niet goed gaat mag het gezegd worden, maar ook zeker als het wel goed gaat.
Bij deze een compliment aan HearPlanet voor de snelle en accurate afhandeling van een technisch probleem met mijn ZVOX.
Vrijdag opgestuurd en de week daarop op donderdag weer in huis.
Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

9 december 2020 22:36
Durk / Leeuwarden

Super service , zeer klantvriendelijk daar kunnen er veel nog een hele hoop van leren . Zal iedereen die een telefoon voor vader/ moeder zoekt adviseren om hem hier te bestellen . !!!

3 december 2020 14:49
Els Verhulst / Tilburg

Wat een super service! Mobiele telefoon voor mijn schoonvader gekocht....de eerste mobiel miste tekens om WiFi in te stellen, kosteloos omgeruild tegen een andere maar daarvan was het geluid te zacht en hoorapparaat heeft geen Bluetooth....de medewerkers hebben ernaar gekeken en hebben hem uiteindelijk weer omgeruild met een andere....super vriendelijk en behulpzaam, top service een aanrader!

11 oktober 2020 22:29
Suzanne smetsers / Mijdrecht

Snelle en duidelijke antwoorden.
Prima meegedacht met probleem.
Uitstekende service en zeer snelle levering.
Sorry, geen enkel minpunt te vinden, zelfs pakketje met bestelde telefoon was zeer zorgvuldig ingepakt
Méér dan uitstekende service.

2 oktober 2020 00:44
Peter / Goes

de telefoon is goed van toets grote…
de telefoon is goed van toets grote alleen moet er een nedelandse handleiding bij zitten voor foto te plaatsen, hoe je dat moet doen er zit geen nederlandse handleiding bij

Reactie HearPlanet

Beste Cor,

Goed om te horen dat je tevreden bent over de telefoon. Met betrekking tot het plaatsen van foto's wil ik je vragen even contact met ons op te nemen.

Groeten HearPlanet

4 september 2020 15:44
cor van hees