Contactformulier

Heb je een vraag over een artikel in onze webshop, een (geleverde) bestelling of over de webshop?
Dan willen wij je vragen onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wij doen ons best je vraag op werkdagen binnen drie uur te beantwoorden. Wanneer onze chatfunctie beschikbaar is kun je jouw vraag ook daar stellen.

Vink hieronder aan waar je vraag over gaat, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Vragen die over een bestelling gaan kunnen wij niet in behandeling nemen zonder het referentienummer.

HPL

De meeste antwoorden kun je vinden in de handleiding of het datasheet. Deze zijn te downloaden onderaan de pagina van het betreffende artikel. Kun je het antwoord daar niet vinden? Vul dan onderstaand venster in. 

Wij leveren de zichtbare artikelen in onze webshop uit voorraad. Wanneer je bestelling op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst is, zullen wij deze dezelfde dag versturen. Je krijgt van ons een e-mail met de Track & Trace gegevens. Indien een artikel onverhoopt niet voorradig is nemen wij contact met je op.

Alle informatie met betrekking tot het retourneren van je bestelling kun je vinden op de pagina Garantie en Retourneren. In principe is de regel: binnen 30 dagen na ontvangst kun je de bestelling op eigen kosten retour sturen naar onderstaand adres.

HearPlanet
Nijverheidsweg 23e
3641 RP Mijdrecht

Voorzie je retourzending van de bestelgegevens zodat wij weten van wie deze afkomstig is.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een defect opgetreden is of dat je niet tevreden bent over de aankoop. Wij willen je vragen het probleem of de klacht zo goed mogelijk te omschrijven. Wij streven er naar om op werkdagen binnen drie uur contact met je op te nemen. Wij willen je vragen het referentienummer van je bestelling, de aankoopdatum en een telefoonnummer achter te laten. Het achterlaten van je telefoonnummer is niet verplicht, maar als wij enkele vervolgvragen hebben dan zijn deze telefonisch vaak het beste te beantwoorden.

HPL

Contactgegevens

Heb je vragen met betrekking tot de webshop, en/of artikelen? Dan kun je ons bereiken
via onderstaande contactgegevens of je kunt gebruik maken van het formulier.

Vestigingsadres
Nijverheidsweg 23E
3641 RP Mijdrecht

E-mail
info@hearplanet.nl