Contactgegevens

Heb je vragen met betrekking tot de webshop, en/of artikelen? Dan kun je ons bereiken
via onderstaande contactgegevens of je kunt gebruik maken van het formulier.

Vestiginsadres
Nijverheidsweg 23E
3641 RP Mijdrecht

KVK nummer
33213786

E-mail
info@hearplanet.nl

BTW nummer
NL 00.84.18.263.B.01

Telefoonnummer
088 530 60 99
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar
tussen 10:00 uur en 14:00 uur.


Laat ons weten waarover je vraag gaat, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

HPL

De meeste antwoorden kun je vinden in de handleiding of het datasheet. Deze zijn te downloaden onderaan de pagina van het betreffende artikel. Kun je het antwoord daar niet vinden? Vul dan onderstaand venster in. 

Wij leveren de zichtbare artikelen in onze webshop uit voorraad. Wanneer je bestelling op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst is, zullen wij deze dezelfde dag versturen. Je krijgt van ons een e-mail met de Track & Trace gegevens. Indien een artikel onverhoopt niet voorradig is nemen wij contact met je op.

Alle informatie met betrekking tot het retourneren van je bestelling kun je vinden op de pagina Garantie en Retourneren. In principe is de regel: binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling op eigen kosten retour sturen naar onderstaand adres.

HearPlanet
Nijverheidsweg 23e
3641 RP Mijdrecht

Voorzie je retourzending van de bestelgegevens zodat wij weten van wie deze afkomstig is.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een defect opgetreden is of dat je niet tevreden bent over de aankoop. Wij willen je vragen het probleem of de klacht zo goed mogelijk te omschrijven. Wij streven er naar om op werkdagen binnen drie uur contact met je op te nemen. Wij willen je vragen het referentienummer van je bestelling, de aankoopdatum en een telefoonnummer achter te laten. Het achterlaten van je telefoonnummer is niet verplicht, maar als wij enkele vervolgvragen hebben dan zijn deze telefonisch vaak het beste te beantwoorden.

HPL