Vaste telefoons

De vaste/snoergebonden telefoons op Hearplanet beschikken over grote toetsen en praktische functies. Alle modellen zijn ideaal te combineren met een hoortoestel. Voer weer met gemak telefoongesprekken met collega's, klanten en familie. Telefoneren wordt weer leuk met een vast telefoontoestel van Hearplanet. Naast senioren telefoons levert Amplicomms een antwoordapparaat, dat u tevens in deze categorie vindt. Hoeveel versterking heb je nodig? Kijk hier voor het Spraakversterkingoverzicht.

Producten binnen vaste telefoons:


Sorteer op:

 Naar boven

Vaste telefoon Amplicomms

Audioline brengt al tientallen jaren hulpmiddelen voor slechthorenden en slechtzienden op de markt. Deze hulpmiddelen ondersteunen senioren en mensen met een zicht- of gehoorbeperking in het dagelijks leven en zijn uitgebracht onder de merknaam Amplicomms. In de webshop van HearPlanet vindt u veel hulpmiddelen van Amplicomms, omdat deze bekend staan om hun eersteklas kwaliteit en lange levensduur. 


Snoerloze telefoon

Bent u op zoek naar meer vrijheid om rond te lopen terwijl u belt? Kies dan voor een van onze snoerloeze dect telefoons van de gerenommeerde merken Amplicomms en Gigaset. Ook onze snoerloze telefoons zijn uitgerust met speciale functionaliteiten voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. Bekijk ons assortiment en als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!