Het komt af en toe voor dat één van onze klanten een artikel omruilt of retourneert. De artikelen die bij ons retour komen zijn vaak alleen uit de verpakking geweest en daardoor zo goed als nieuw. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op de artikelen. Omdat het zonde is om deze artikelen af te schrijven, kun je deze bij ons aanschaffen met korting. Welke korting wij rekenen voor het artikel hangt af van de staat waarin deze verkeert.                                                                             

Alle artikelen die een tweede kans krijgen zijn nagekeken en getest door ons. Bij aanschaf van een tweedekans artikel heb je dezelfde garantie- en retourrechten als bij de aanschaf van een nieuw artikel.

Wil je een artikel een tweede kans geven? Aarzel niet en bestel snel! Van de meeste artikelen hebben wij er maar één op voorraad.

Telefonie | Wek en Waarschuwing | Onderhoud
 KinbeugelsZaklampenBatterijladersSorteer op:

Wek en Waarschuwing

 Naar boven

Onderhoud

Naar boven

Kinbeugels

 Naar boven

Zaklampen

Onderstaande zaklampen zijn allemaal nieuw. De reden dat wij deze aanbieden als tweedekans is dat de houdbaarheidsdatum van de meegeleverde batterijen verstreken is. Uiteraard levert HearPlanet nieuwe batterijen mee bij je bestelling.

 Naar boven

Batterijladers 

Onderstaande laders zijn allemaal nieuw. De reden dat wij deze aanbieden als tweedekans is dat de houdbaarheidsdatum van de meegeleverde batterijen verstreken is. Uiteraard levert HearPlanet nieuwe oplaadbare batterijen mee bij je bestelling.

 Naar boven