Swissvoice Xtra 2355 Duo Draadloze DECT Telefoon
Swissvoice DECT Telefoon Xtra 2355
Swissvoice 2355 DECT
Swissvoice Xtra 2355 achterkant
Swissvoice Xtra 2355 Duo Draadloze DECT Telefoon
Swissvoice DECT Telefoon Xtra 2355
Swissvoice 2355 DECT
Swissvoice Xtra 2355 achterkant

Swissvoice Xtra 2355 Duo Draadloze DECT Telefoon Tweede Kans

Deze draadloze DECT telefoon is voorzien van verschillende functies die bellen gemakkelijk maken. Bij het ontwikkelen heeft Swissvoice rekening gehouden met senioren en mensen met een verminderd zicht of gehoor. Het basisstation van de Swissvoice Xtra 2355 is uitgerust met vier fototoetsen waarmee direct gebeld kan worden naar vooraf ingestelde nummers. Verder is er in het basisstation een antwoordapparaat ingebouwd met een maximale opnametijd van 30 minuten. Het antwoordapparaat is voorzien van een slow motion modus waarmee berichten langzaam afgespeeld kunnen worden.

De handset van de Swissvoice Xtra 2355 is voorzien van een groot display en grote toetsen met heldere achtergrondverlichting. Er zitten vier memory toetsen op welke gekoppeld zijn aan de vier fototoetsen op het basisstation. Bij inkomende oproepen zie je op zowel de handset als het basisstation dat er een flitslicht begint te knipperen. In combinatie met de beltoon die aanpasbaar is in verschillende niveau's met een maximaal volume van +90 dB, mis je hierdoor geen enkel telefoontje meer.  

Wanneer je iemand wil bellen kun je ervoor kiezen om de ingetoetste cijfers te laten uitspreken. Tijdens het bellen kun je het volume een boost geven tot maximaal +40 dB. 

Ongewenste bellers blokkeren

Wanneer je last hebt van ongewenste bellers dan kun je deze blokkeren met de Swissvoice Xtra 2355. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle anonieme bellers te blokkeren, bij inkomende oproepen te bepalen of je deze wil blokkeren of om alleen oproepen te ontvangen van geregistreerde nummers in het telefoonboek.

Let op: wanneer je belt via KPN dan kun je geen gebruik maken van de nummerherkenning en -blokkering. De Swissvoice 2355 werkt via FSK en ondersteunt geen DTMF.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT
Uitvoering:Twee handsets
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE
Kleur:Wit

Video's

Swissvoice Xtra 2355 (English)

Swissvoice Xtra 2355: the easy-to-use cordless phone with call block facility.
https://www.swissvoice.net/en/product/xtra-2355

Swissvoice Xtra 2355 Duo Draadloze DECT Telefoon Tweede Kans

Vier fototoetsen en extra handset Met geluidsversterking Ongewenste bellers blokkeren Met antwoordapparaat
84,90
74,90
Bespaar nu 10,00