Telefoons

Alle telefoons in het assortiment van HearPlanet zijn geschikt voor ouderen, slechthorenden of mensen met een visuele beperking. De telefoons zijn eenvoudig in gebruik en uitgerust met functies die communicatie voor iedereen mogelijk maken. Zo zijn veel telefoons voorzien van geluidsversterking, lichtsignalen, grote toesten, helder display en een SOS-knop. Wanneer je hoortoestellen draagt, kun je deze in de meeste gevallen koppelen met de telefoon.

Je hebt bij HearPlanet een ruime keuze in draadloze DECT telefoons, vaste telefoons, mobiele telefoons, smartphones en de daarbij behorende accessoires. Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je  een vraag? Op werkdagen kun je HearPlanet tussen 09:00 uur en 17:30 uur bellen op 088-5306099. Er is altijd een collega beschikbaar om je telefonisch advies te geven.

Snelle levering

Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Telefoons voor slechthorenden en ouderen

In onze webshop vind je een omvangrijk assortiment telefoons voor ouderen en slechthorenden. Alle telefoons beschikken over speciale functies, zoals bijvoorbeeld: extra luide alarmtonen, grote knoppen, een helder en goed leesbaar scherm, lichtsignalen bij binnenkomende oproepen en een SOS-knop.

» Telefoons voor ouderen
» Telefoons voor slechthorenden

Behalve telefoons leveren wij ook diverse accessoires.