Telefoons

Een telefoon voor senioren bestel je bij HearPlanet. In ons assortiment vind je diverse telefoons voor ouderen, slechthorenden en slechtzienden. Je kunt bij ons terecht voor een vaste huistelefoon, draadloze DECT telefoon, GSM of mobiele telefoon. Daarnaast bestel je bij HearPlanet diverse accessoires met betrekking tot telefonie.

Alle telefoons in ons assortiment zijn eenvoudig in gebruik en voorzien van functies die communicatie voor iedereen mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat je als slechthorende geen enkel telefoongesprek mist zijn de telefoons voorzien van een extra luid beltoonvolume en lichtflitsen bij inkomende oproepen. Tijdens het gesprek heb je de mogelijkheid om het spraakvolume te versterken en kun je vaak gebruik maken van een handsfree functie. Heb je een verminderd zicht dan kies je voor een toestel met extra grote knoppen of een verlicht display met grote cijfers en letters. Een aantal telefoons is uitgerust met fototoetsen of geheugentoetsen. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor senioren en dementerenden. Voor de veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker zijn veel telefoons voorzien van een SOS-functie.

Telefoon voor senioren

Een seniorentelefoon is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dit type telefoon is in principe te gebruiken door iedereen, ongeacht je ervaring of kennis van een telefoon.

Telefoon voor slechthorenden

Een slechthorendentelefoon is altijd voorzien van een extra luid  (aanpasbaar) beltoonvolume en spraakversterking. Afhankelijk van de mate van gehoorverlies kun je kiezen tussen telefoons met een beltoonvolume tot +90 dB en een spraakvolume tot +60dB.

Telefoon voor slechtzienden

Een slechtziendentelefoon is voorzien van grote knoppen en fototoetsen of een groot en duidelijk display. Daarnaast zijn enkele telefoons voorzien van braillepuntjes.

Telefoon voor dementerenden

Een telefoon voor dementerenden moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Ervaring leert dat toestellen met fototoetsen of voldoende snelkeuze mogelijkheden geschikt zijn. Is er ook sprake van gehoorverlies dan is het aan te raden een telefoon te kiezen waarbij de spraakversterking ‘altijd aan’ kan blijven staan.

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.