Telefoons

HearPlanet beschikt over een assortiment telefoons voor slechthorenden en/of senioren. Omdat ze met speciale functies zijn uitgerust, zijn deze telefoons voor ouderen zeer geschikt. Zo zijn veel telefoons uitgerust met een extra luide beltoon en lichtsignalen zodat u nooit meer een binnenkomende oproep hoeft te missen. De meeste telefoons bieden ook de mogelijkheid om samen te werken met je hoortoestel. Telefoongesprekken voeren wordt weer een plezier als je de ander weer goed kunt verstaan.  Perfecte telefoon voor ouderen

Het aanbod bestaat uit vaste telefoons, mobiele telefoons en DECT-telefoons. Deze telefoons hebben allen extra grote knoppen, hoger geluidsvolume en een extra duidelijke leesbaarheid van het display. Dankzij de grotere knoppen is dit ook een uitstekende telefoon voor slechthorende mensen. Verder zijn deze telefoons eenvoudig in gebruik. De mobiele telefoons en DECT-telefoons hebben als bijkomend pluspunt dat je niet steeds naar de telefoon hoeft te lopen als deze overgaat.

Snelle levering

Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. De meeste artikelen uit ons aanbod hebben wij standaard op voorraad.


Telefoons voor slechthorenden en ouderen

In onze webshop vind je een omvangrijk assortiment telefoons voor ouderen en slechthorenden. Alle telefoons beschikken over speciale functies, zoals bijvoorbeeld: extra luide alarmtonen, grote knoppen, een helder en goed leesbaar scherm of lichtsignalen bij binnenkomende oproepen. 

» Telefoons voor ouderen
» Telefoons voor slechthorenden

Behalve telefoons leveren wij ook diverse accessoires.