Over HearPlanet

HearPlanet is een webshop, compleet voor het gehoor. In het assortiment van HearPlanet vind je een ruim aanbod aan hoorproducten.

In het assortiment van HearPlanet vind je onder andere telefoons, onderhoudsartikelen voor hoortoestellen, ondersteunende artikelen om bijvoorbeeld de televisie beter te verstaan, gehoorbescherming, hoorbatterijen en wek- en waarschuwingssystemen.

Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies, productinformatie en andere hoor gerelateerde zaken. Naast de vakkundige klantenservice beschikt HearPlanet over een StAr geregistreerde audicien. Op werkdagen zijn onze audicien en de klantenservice telefonisch of per e-mail te bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Tevens is de klantenservice te bereiken via het formulier op de website. HearPlanet streeft ernaar om (tijdens) openingstijden binnen één uur te reageren.

Bedrijfsgegevens

HearPlanet
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

Showroom

In verband met het coronavirus is onze showroom tijdelijk gesloten voor bezoekers. Wij hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen.

Op ons adres in Mijdrecht beschikken wij over een showroom waar het mogelijk is om je bestelling af te halen. Tevens hebben wij hier alle artikelen uit ons assortiment staan en kunnen wij deze aan je demonstreren. Onze showroom is iedere vrijdag geopend van 09:30 uur tot 16:00 uur. Mocht je op een andere dag willen komen, neem dan even contact met ons op.

E-mail

info@hearplanet.nl

Telefoonnummer

+31 (0)88 5306099

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur.