Over HearPlanet

HearPlanet is een webshop, compleet voor het gehoor. In het assortiment van HearPlanet vind je een ruim aanbod aan hoorproducten.

In het assortiment van HearPlanet vind je onder andere telefoons, onderhoudsartikelen voor hoortoestellen, ondersteunende artikelen om bijvoorbeeld de televisie beter te verstaan, gehoorbescherming, hoorbatterijen en wek- en waarschuwingssystemen.

Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies, productinformatie en andere hoor gerelateerde zaken. Naast de vakkundige klantenservice beschikt HearPlanet over een StAr geregistreerde audicien. Op werkdagen zijn onze audicien en de klantenservice telefonisch of per e-mail te bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Tevens is de klantenservice te bereiken via het formulier op de website. HearPlanet streeft ernaar om (tijdens) openingstijden binnen één uur te reageren.

Bedrijfsgegevens

HearPlanet
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

Showroom

Op ons adres in Mijdrecht beschikken wij over een showroom waar het mogelijk is om je bestelling af te halen. Tevens kun je hier op afspraak één of meerdere artikelen bekijken en hier een korte uitleg over krijgen. Onze showroom is iedere vrijdag geopend van 09:30 uur tot 16:00 uur. Om je niet teleur te stellen en het juiste advies te kunnen geven is het belangrijk dat je vooraf een afspraak maakt en aan ons doorgeeft in welk artikel je interesse hebt. Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

E-mail

info@hearplanet.nl

Telefoonnummer

+31 (0)88 5306099

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur.