Over HearPlanet

HearPlanet is een webshop, compleet voor het gehoor. In het assortiment van HearPlanet vind je een ruim aanbod aan hoorproducten.

In het assortiment van HearPlanet vind je onder andere telefoons, onderhoudsartikelen voor hoortoestellen, ondersteunende artikelen om bijvoorbeeld de televisie beter te verstaan, gehoorbescherming, hoorbatterijen en wek- en waarschuwingssystemen.

Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies, productinformatie en andere hoor gerelateerde zaken. Naast de vakkundige klantenservice beschikt HearPlanet over StAr geregistreerde audiciens. Op werkdagen zijn onze audiciens en de klantenservice telefonisch of per e-mail te bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Tevens is de klantenservice te bereiken via het formulier op de website. HearPlanet streeft ernaar om (tijdens) openingstijden binnen één uur te reageren.

Aangesloten audiciens

Wanneer je liever naar een audicien bij je in de buurt gaat voor advies of voor het aanschaffen van je producten, neem dan ook gerust contact met ons op. Verspreid door het land zijn er verschillende audiciens die zijn aangesloten bij HearPlanet.

Bedrijfsgegevens

HearPlanet
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

Op ons adres in Mijdrecht beschikken wij over een showroom waar het mogelijk is om je bestelling af te halen. Tevens hebben wij hier alle artikelen uit ons assortiment staan en kunnen wij deze aan je demonstreren. Neem even contact met ons op als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

E-mail

info@hearplanet.nl

Telefoonnummer

+31 (0)88 5306099