Over HearPlanet

HearPlanet.nl is een gespecialiseerde webshop die zich met name richt op elektronica voor senioren, mensen met een verminderd gehoor en zicht en mensen met dementie. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse soorten telefoons, wekkers, hoofdtelefoons, kinbeugels en soundbars, die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie, het verhogen van de veiligheid of het bieden van entertainment, bij HearPlanet.nl vind je altijd de juiste oplossing. Daarnaast bieden wij een breed scala aan gehoorbescherming, onderhoudsproducten voor hoortoestellen en batterijen, zodat je hoortoestellen in optimale conditie blijven. Bij HearPlanet.nl streven we ernaar om elektronica niet alleen eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker te maken door innovatieve en toegankelijke producten aan te bieden. Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies en productinformatie. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. HearPlanet.nl, jouw partner in gebruiksvriendelijke elektronica.

Op werkdagen is onze klantenservice telefonisch, per e-mail of via de chat te bereiken. Tevens is de klantenservice te bereiken via het formulier op de website. HearPlanet streeft ernaar om tijdens openingstijden binnen drie uur te reageren.

Bedrijfsgegevens

HearPlanet
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

KvK nummer
33213786

BTW nummer
NL 00.84.18.263.B.01

Bestelling afhalen

Je kunt bestellingen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bij ons afhalen. Het is niet nodig hiervoor een afspraak te maken.

E-mail

info@hearplanet.nl

Telefoonnummer

+31 (0)88 5306099

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur.