Oordoppen


Sorteer op:

Oordoppen voorkomen gehoorschade zoals gehoorverlies en tinnitus. Het is belangrijk om in lawaaiige situaties goed voor uw gehoor te zorgen: gehoorbeschadigingen zijn permanent en als u eenmaal een gehoorschade heeft opgelopen, wordt uw gehoor nooit meer honderd procent. Wees dus zuinig op uw oren en zorg voor passende gehoorbescherming. Binnen onze webshop vindt u een ruime variatie van soorten en type oordoppen. U kunt kiezen uit kleine oordopjes geschikt voor verschillende situaties, maar ook uit oorkappen voor kinderen en baby's.

Oordopjes voor verschillende situaties

In de HearPlanet webshop vindt u universele oordopjes voor diverse situaties. Deze kunt u gebruiken in lawaaiige situaties zoals bij het klussen, luide muziek of tijdens het motorrijden. Maar er zijn méér redenen om oordoppen te dragen: zo kunnen oordoppen ook zorgen voor demping van hinderlijk geluid, bijvoorbeeld tijdens het lezen of slapen. Tot slot kunnen de juiste specifieke oordopjes uw gehoor beschermen en/of oorklachten voorkomen, zoals bijvoorbeeld bij het zwemmen of in het vliegtuig.
Diverse soorten oordoppen

Onze ervaring is dat voor sommige soorten oordopjes wat meer informatie wenselijk is. Daarom hebben wij speciale pagina's geschreven met informatie over oordoppen voor zwemmen, slapen en vliegen. Wilt u graag meer weten over deze