Alpine SwimSafe oordoppen
Alpine SwimSafe inhoud
Alpine SwimSafe specificaties
Alpine SwimSafe oordoppen
Alpine SwimSafe inhoud
Alpine SwimSafe specificaties

Alpine SwimSafe

Met Alpine Swimsafe voorkomt u dat er tijdens het zwemmen, douchen of watersport water in uw oor terechtkomt. Door de speciale akoestische filters blijft u wel genoeg van uw omgeving horen en kunt u ook prima met mensen blijven praten. Het zachte thermoplastische materiaal van de oordoppen zorgt voor een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort. De oordopjes zijn nauwelijks zichtbaar in het oor en gaan lang mee. Bescherm uw oren, óók in het water!  

Specificaties

Merk:Alpine
Gebruik:Watersport
Gebruik:Zwemmen
Demping:10 dB
Kleur:Wit

Video's

Alpine SwimSafe Unboxing - Wat zit er in de doos?

De speciale akoestische filters in de SwimSafe oordopjes zorgen ervoor dat alle omgevingsgeluiden zo goed mogelijk hoorbaar blijven. Door deze unieke filters kun je ook gewoon gesprekken blijven voeren. De zeer kleine opening in de filters voorkomt een afgesloten gevoel en de vorm van de oordoppen zorgt ervoor dat er geen water in je oren komt. SwimSafe is niet geschikt om diep mee te duiken. Wij adviseren de oordopjes maximaal een meter onder water te gebruiken.

Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm en materiaal van de oordoppen, zorgt voor en een geweldige pasvorm.

De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordopjes precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek in het oor blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Alpine SwimSafe

Alpine Swimsafe oordopjes voor tijdens het zwemmen
13,95