Gehoorbescherming

Gehoorschade is sneller opgelopen dan je denkt en het is in de meeste gevallen helaas nog blijvend ook. In bepaalde situaties is goede gehoorbescherming essentieel omdat je daarmee de schade aan je gehoor voorkomt.

Gehoorbescherming voor alle situaties

In onze webshop vind je gehoorbescherming voor vele situaties. Zo kun je bij ons terecht voor speciale oordopjes voor tijdens het zwemmen, oordoppen voor bescherming tegen luide muziek, voor tijdens het klussen of voor motorrijders. Goede gehoorbescherming helpt schade aan je gehoor te voorkomen en is in de meeste gevallen eenvoudig in gebruik en vrijwel onzichtbaar. Tot slot vind je in onze webshop ook oordoppen voor het filteren van hinderlijke geluiden. Deze zijn bijvoorbeeld tijdens het slapen, lezen of studeren te gebruiken.
Universele bescherming

De gehoorbescherming in onze webshop is veelal universeel en past in ieder oor. Wij zijn o.a. offcieel dealer van Alpine oordoppen. Alpine is een begrip als het om gehoorbescherming gaat en levert al jaren hoogwaardige gehoorbescherming voor verschillende toepassingen. Ook de gehoorbescherming van Alpine past in ieder oor en is bovendien eenvoudig op maat te maken.