Accessoires

Beschikt u over een telefoon met speciale functies voor senioren of slechthorenden? Dan heeft u waarschijnlijk ook baat bij een aantal telefoon accessoires. In onze webshop vindt u accessoires van de gerenommeerde merken Amplicomms, Geemarc, Switel en Swissvoice. In onze webshop vindt u de toebehoren voor diverse soorten telefoons, zoals smartphones, snoergebonden telefoons, diverse mobiele telefoons en DECT-telefoons.

Telefoon accessoires

Als u het over telefoon accessoires heeft, denkt u waarschijnlijk aan opladers en accu's. Deze vindt u sowieso in onze webshop. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld beschermhoesjes, waardoor de levensduur van uw telefoon wordt verlengd. Ook vindt u bij ons een neklus die u kunt koppelen aan uw hoortoestel. Met deze neklus bent u in staat om handsfree te bellen. Met de neklus werkt uw hoortoestel ook als draadloze hoofdtelefoon, waardoor u ook de televisie beter kunt verstaan.

Snelle levering

Alle telefoon accessoires zijn bij HearPlanet standaard op voorraad. Heeft u vandaag voor 15:00 besteld? Dan heeft u uw bestelling meestal morgen al in huis.