Accessoires

Oordopjes zijn ideaal om uw oren en gehoor te beschermen. U kunt ze als oorkappen krijgen, die net als een hoofdtelefoon over uw oren passen. Als u deze af doet, dan hangt u deze gemakkelijk om uw nek of u legt ze weg. Met oordopjes is dat een stuk moeilijker. U kunt ze wel in uw broekzak stoppen maar in een handtas is dat weer wat onhandiger. Dan liggen ze ergens onderin en kunt u ze niet snel vinden. Als u ze weglegt, bestaat de kans dat u er een, of beide, kwijtraakt.

Accessoires voor gehoorbescherming

Bij HearPlanet weten ze dat dit erg onhandig is en daarom vindt u in de webshop een aantal handige accessoires voor oordoppen. U vindt hier bijvoorbeeld een rubberen nekkoord met een clip waarmee u het koord aan uw kleding kunt bevestigen. Ideaal voor bij een popconcert of festival waarbij u even weggaat en drinken haalt en gesprekken met uw vrienden wilt kunnen verstaan. Ook vindt u aluminium boxjes, opbergetui's en bewaardoosjes van Strandsafe.
Strandsafe

De doosjes van Standsafe hangt u aan een koordje om uw nek. In dit doosje kunt u makkelijk uw oordopjes veilig bewaren en meenemen. Het doosje is ideaal bij het zwemmen omdat het uw gehoorbescherming beschermt tegen water.

Met de praktische hulpmiddelen van HearPlanet voorkomt u dat u uw gehoorbescherming kwijtraakt. Bekijk hieronder de accessoires voor gehoorbescherming.