Mobiele seniorentelefoons


Sorteer op:

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon die gemakkelijk te bedienen is en extra functionaliteiten voor senioren en slechthorenden heeft? In het assortiment van HearPlanet vind je de juiste telefoon. Alle telefoons zijn uitgerust met extra geluidsversterking, zijn te gebruiken met hoortoestellen, hebben grote knoppen en een SOS-toets. Met deze speciale functies zijn de telefoons voor iedereen eenvoudig in gebruik en geven deze een gevoel van veiligheid. De mobiele telefoons zijn simlock vrij, het maakt dus niet uit van welke provider je simkaart is. 

Bij HearPlanet koop je mobiele telefoons van de bekende merken Swissvoice, Amplicomms en Doro. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten, speciaal voor senioren, slechthorenden en mensen met een visuele beperking.

Ondersteuning van 2G, 3G en 4G op je mobiele telefoon

Omdat de mobiele netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile stoppen met de ondersteuning op het 2G of 3G netwerk, hebben wij een handig overzicht gemaakt. Klik hier om te bekijken of de telefoon die je wil kopen geschikt is voor je huidige simkaart. Heb je nog geen simkaart? Dan kun je een provider uitkiezen die ondesteuning biedt voor je nieuwe telefoon.