Mobiele telefoon

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon die gemakkelijk te bedienen is en extra functionaliteiten voor senioren en slechthorenden heeft? In het assortiment van HearPlanet vind je de juiste telefoon. Alle telefoons zijn uitgerust met extra geluidsversterking, zijn te gebruiken met hoortoestellen, hebben grote knoppen en een SOS-toets. Met deze speciale functies zijn de telefoons voor iedereen eenvoudig in gebruik en geven deze een gevoel van veiligheid. De mobiele telefoons zijn simlock vrij, het maakt dus niet uit van welke provider je simkaart is. 

Bij HearPlanet koop je mobiele telefoons van de bekende merken Swissvoice, Amplicomms en Doro. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten, speciaal voor senioren, slechthorenden en mensen met een visuele beperking.

Productaanbod mobiele telefoons

Fietsbord Limited Hearing

Wanneer je te maken hebt met een gehoorbeperking, is dit voor buitenstaanders veelal onzichtbaar. Voor anderen is het ook moeilijk voor te stellen welke effecten je gehoorbeperking hebben in het openbare leven. Sommige situaties vragen om begrip, maar hoe zorg je hiervoor zonder het steeds te moeten benoemen?

Het Limited Hearing Symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat je te maken hebt met een gehoorbeperking. Het draagt onder andere bij aan de zichtbaarheid in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op je zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid, zowel in het verkeer als in openbare ruimtes.