Oordopjes voor zwemmen

Heeft u of uw kind een gevoelige gehoorgang, dan is het verstandig om geen water in de oren te krijgen. Tijdens het zwemmen komt er meestal water in uw oren. Als dit gebeurt, kan de gehoorgang gaan ontsteken of er kunnen andere problemen met het oor ontstaan. Voor mensen, meestal zijn dit kinderen, met buisjes in de oren is het dragen van oordoppen tijdens het zwemmen een vereiste. Niet alleen om het water zelf, maar ook om de luchtvochtigheid in het zwembad. Een zwembadruimte heeft een hoge luchtvochtigheid. Een hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat het oorsmeer in de oren niet optimaal kan werken. Draagt u of uw kind oordopjes voor het zwemmen, dan wordt het oor met oordoppen beschermd tegen deze ongemakken.

Zwemdopjes voor volwassenen en kinderen

In de webshop van HearPlanet vindt u oordopjes waarmee u veilig kunt zwemmen. Deze zwemdopjes voorkomen dat er tijdens het zwemmen water in de oren komt. De grote oordopjes zijn met name geschikt voor volwassenen. De kleine rode oordopjes zijn speciaal geschikt voor kinderen. Behalve oordopjes voor het zwemmen zijn er ook oordoppen verkrijgbaar ter bescherming tegen harde geluiden, voor het uitfilteren van hinderlijke geluiden bij het studeren of lezen, oordopjes om beter te kunnen slapen, of gehoorbescherming speciaal voor kinderen.

Productaanbod oordopjes zwemmen


Sorteer op:

Handige accessoires voor uw oordopjes

Behalve oordopjes voor zwemmen voorziet HearPlanet u ook van oorspeentjes en diverse praktische accessoires om uw oordopjes te beschermen en bewaren. Bestelt en betaalt u via iDeal op werkdagen voor 15.00 uur, dan zal het pakket dezelfde dag nog aan u worden toegezonden.