Alpine Pluggied Kids oordoppen
Alpine Pluggies Kids inhoud
Alpine Pluggies Kids specificaties
Alpine Pluggied Kids oordoppen
Alpine Pluggies Kids inhoud
Alpine Pluggies Kids specificaties

Alpine Pluggies Kids

De oren van kinderen zijn extra gevoelig voor overmatig lawaai. Het is daarom belangrijk deze goed te beschermen tegen gehoorschade. De Alpine Pluggies Kids helpen u hierbij. De oordopjes zijn speciaal ontwikkeld om harde muziek en omgevingsgeluid te dempen. Ook zijn ze uitermate geschikt om drukpijn tijdens het vliegen te verminderen en water uit de oren te houden bij het zwemmen. Alpine Pluggies zitten prettig in het oor door het zachte materiaal. Uw kind blijft bovendien voldoende van de omgeving horen.

  • Geschikt voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. 

Inhoud: 1 paar oordoppen voor kinderen in kunststof doosje

Specificaties

Merk:Alpine
Demping:25 dB
Gebruik:Muziek
Gebruik:Watersport
Gebruik:Vliegen
Gebruik:Klussen

Video's

Alpine PluggiesKids Unboxing - Wat zit er in de doos?

Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen. Deze oordoppen kunnen kinderen in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken:

Tegen overmatig omgevingslawaai

Bijvoorbeeld tegen te harde muziek op een festival, in de bioscoop en in alle andere gevallen waar kinderen last hebben van te veel lawaai.

Om water uit de oren te houden

Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan. Belangrijk om te weten is wel, dat het kind met de oordoppen in niet dieper dan 1 meter onder water mag zwemmen. In het water springen wordt dan ook afgeraden, omdat er dan druk op de oordoppen komt te staan, wat ervoor kan zorgen dat er dan ongewenst water in de oren komt.

Bij concentratieproblemen

Zeer veel kinderen kunnen zich moeilijk concentreren op school, tijdens het huiswerk maken of bij het lezen. Ook kinderen met ADHD, ADD en een vorm van autisme kunnen gebaat zijn bij oordoppen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het dragen van Pluggies Kids de concentratie verbetert.

Tegen oorpijn tijdens het vliegen

Veel kinderen hebben last van hun oren tijdens het opstijgen en dalen van het vliegtuig. Pluggies Kids oordopjes verbeteren de drukregulatie in het oor waardoor oorpijn voorkomen wordt. Bovendien kan je kind lekker rustig slapen in het vliegtuig met oordoppen in.

Voor volwassenen met een kleinere gehoorgang

Elk oor is anders. Sommige volwassen hebben een kleinere gehoorgang, waardoor oordoppen zoals de Alpine PartyPlug, Alpine WorkSafe, e.d. minder goed passen. In dat geval kun je ook de Alpine Pluggies Kids gebruiken voor muziek luisteren, vliegen, klussen en zwemmen. Slapen met de Alpine Pluggies Kids kan minder comfortabel zijn voor zijslapers dan de Alpine SleepSoft, aangezien de Alpine SleepSoft voorzien is van een zacht flexibel filter en de Alpine Pluggies Kids van een hard filter.

AlpineAcousticFilters™ – Meer plezier voor je kind
Pluggies Kids oordopjes zijn voorzien van speciale AlpineAcousticFilters. Deze filters dempen het geluid maximaal, maar zorgen ervoor dat het kind nog wel voldoende van de omgeving blijft horen. Hierdoor ontstaat er geen afgesloten gevoel en kan het kind gesprekken blijven verstaan.

Door het dragen van Pluggies Kids oordoppen tijdens een vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

Alpine Pluggies Kids

Alpine Pluggies Kids oordopjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar
13,95