Voorkom gehoorschade, gebruik earplugs

Gehoorschade is snel opgelopen en in de meeste gevallen helaas permanent. In de webshop van HearPlanet vindt u gehoorbescherming voor talrijke situaties. Zo bieden wij speciale earplugs voor tijdens het zwemmen, earplugs voor bescherming tegen luide muziek, earplugs voor tijdens het klussen of earplugs die u speciaal tijdens het motorrijden kunt gebruiken om uw gehoor te beschermen. Onze earplugs zijn in de meeste gevallen universeel, eenvoudig in gebruik en vrijwel onzichtbaar.

Wordt u afgeleid door hinderlijk geluid?

Kunt u niet in slaap komen door aanhoudend lawaai in uw omgeving, of is concentratie vereist voor bijvoorbeeld studie of het lezen van een boek of de krant? Earplugs bieden natuurlijk ook uitkomst bij hinderlijke geluiden in uw nabije omgeving.

Officieel dealer van Alpine oordoppen

HearPlanet is officieel dealer van Alpine oordoppen. Alpine is een begrip als het om gehoorbescherming gaat en levert al jaren hoogwaardige earplugs voor verschillende toepassingen.

Productaanbod earplugs


Sorteer op:

Hoge kwaliteit earplugs

Alpine is een van de betere merken met producten voor de bescherming van uw gehoor. Alpine biedt voor alle denkbare situaties waarin gehoorbescherming noodzakelijk is duurzame, passende en prettig zittende earplugs.