PartyPlug oordop
Partyplugs kopen
Alpine PartyPlug specificaties
PartyPlug oordop
Partyplugs kopen
Alpine PartyPlug specificaties

Alpine PartyPlug Transparant

Tijdens het uitgaan staat de muziek vaak erg hard. Zelfs zo hard dat een gehoorbeschadiging op de loer ligt. Alpine Partyplugs zijn de nummer één in gehoorbescherming voor harde muziek, zoals voor concerten, festivals en gewoon tijdens het uitgaan. Alpine Partyplug oordoppen zijn voorzien van speciale muziekfilters, die de muziek terugbrengen naar een veilig niveau zonder de muziekbeleving en -kwaliteit te verminderen. Met Alpine Partyplugs blijft u anderen goed verstaan en voorkomt u die irritante piep in uw oren na afloop van een avond stappen of een bezoek aan een concert of festival!

De oordoppen zijn gemaakt van zacht thermoplastisch materiaal en hebben daardoor een perfecte pasvorm. De oordoppen kunnen urenlang comfortabel gedragen worden en zijn bovendien nagenoeg onzichtbaar in het oor. Voorkom gehoorbeschadiging met de hoogwaardige Alpine Partyplugs oordopjes.

Inhoud:

  • 1 paar universele oordoppen
  • kunststof bewaardoosje

HearPlanet heeft Alpine Partyplug gehoorbescherming standaard op voorraad. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00, dan worden uw oordoppen nog dezelfde dag verzonden.

Specificaties

Demping:19 dB
Gebruik:Muziek
Merk:Alpine
Kleur:Transparant

Video's

Alpine PartyPlug Unboxing - Wat zit er in de doos?

Als je een concert of festival bezoekt, dan wil je van de muziek genieten, zonder gehoorschade op te lopen. Met de PartyPlug oordoppen wordt het volume van de muziek naar een veilig niveau teruggebracht, terwijl je nog wel prima met je vrienden kunt blijven praten.

Je draagt de Alpine PartyPlug oordoppen probleemloos de hele dag en nacht. Ze zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal. Voordelen van dit materiaal: vormt zich naar de vorm van de gehoorgang voor een ideale pasvorm; bevat geen siliconen en hierdoor jeuk- en irritatievrij.

Alpine PartyPlug Transparant

Alpine Partyplugs oordopjes voor harde muziek
13,95