PartyPlug oordop
Partyplugs kopen
Alpine PartyPlug specificaties
PartyPlug oordop
Partyplugs kopen
Alpine PartyPlug specificaties

Alpine PartyPlug Transparant

Tijdens het uitgaan staat de muziek vaak erg hard. Zelfs zo hard dat een gehoorbeschadiging op de loer ligt. Alpine Partyplugs zijn de nummer één in gehoorbescherming voor harde muziek, zoals voor concerten, festivals en gewoon tijdens het uitgaan. Alpine Partyplug oordoppen zijn voorzien van speciale muziekfilters, die de muziek terugbrengen naar een veilig niveau zonder de muziekbeleving en -kwaliteit te verminderen. Met Alpine Partyplugs blijft u anderen goed verstaan en voorkomt u die irritante piep in uw oren na afloop van een avond stappen of een bezoek aan een concert of festival!

De oordoppen zijn gemaakt van zacht thermoplastisch materiaal en hebben daardoor een perfecte pasvorm. De oordoppen kunnen urenlang comfortabel gedragen worden en zijn bovendien nagenoeg onzichtbaar in het oor. Voorkom gehoorbeschadiging met de hoogwaardige Alpine Partyplugs oordopjes.

Inhoud:

  • 1 paar universele oordoppen
  • kunststof bewaardoosje

HearPlanet heeft Alpine Partyplug gehoorbescherming standaard op voorraad. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00, dan worden uw oordoppen nog dezelfde dag verzonden.

Specificaties

Demping:19 dB
Gebruik:Muziek
Merk:Alpine
Kleur:Transparant

Video's

Alpine PartyPlug Unboxing

Alpine PartyPlug Transparant

Alpine Partyplugs oordopjes voor harde muziek

12,95