Gehoorbescherming voor kinderen

Voor uw kind wilt u de beste gehoorbescherming, geen halve maatregelen. Zeker als u weet dat eenmaal opgelopen gehoorschade veelal blijvend is. Onderschat het risico op gehoorschade niet en zorg voor een goede bescherming!

Gehoorbescherming voor alle situaties

HearPlanet biedt voor alle denkbare situaties gehoorbescherming, bijvoorbeeld bij vuurwerk, harde muziek of bij hinderlijke omgevingsgeluiden waardoor uw kind niet in slaap kan komen of zich moeilijk kan concentreren op zijn huiswerk. Ook vindt u in onze webshop speciale oordopjes voor tijdens het zwemmen.

Universele gehoorbescherming voor uw kind

De gehoorbescherming in onze webshop is veelal universeel en past in ieder kinderoor. HearPlanet is offcieel dealer van Alpine oordoppen. Alpine is een begrip als het om gehoorbescherming gaat en levert al jaren hoogwaardige gehoorbescherming voor verschillende toepassingen. De gehoorbescherming van Alpine past in ieder oor en is bovendien eenvoudig op maat te maken. Daarnaast leveren wij diverse oordoppen voor eenmalig of meervoudig gebruik, oorspeentjes en diverse praktische accessoires voor het opbergen en bewaren van de oordopjes van uw kind.

Productaanbod gehoorbescherming kind


Sorteer op: