Alpine FlyFit oordoppen
Alpine FlyFit inhoud
Alpine FlyFit specificaties
Alpine FlyFit oordoppen
Alpine FlyFit inhoud
Alpine FlyFit specificaties

Alpine Flyfit Minigrip

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De Alpine FlyFit oordoppen zijn gemaakt van siliconenvrij, zacht materiaal en zijn herbruikbaar.

Wij raden je aan om de oordoppen na gebruik goed schoon te maken met reinigingsdoekjes.

Specificaties

Categorie:Gehoorbescherming
Merk:Alpine
Demping:17 dB
Gebruik:Vliegen

Video's

Alpine FlyFit Unboxing - Wat zit er in de doos?

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

De speciale akoestische filters in de FlyFit-oordoppen beschermen bovendien tegen hinderlijk omgevingslawaai. De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens vliegreizen, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens reizen met de bus, trein en auto. Om oorpijn bij kinderen tijdens het vliegen te voorkomen zijn er Alpine Pluggies Kids-oordopjes te koop.

De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Alpine Flyfit Minigrip

Voorkomt oorpijn tijdens het vliegen Dempt motor- en cabinelawaai met 17dB Gesprekken blijven verstaanbaar
13,95