Oordopjes vliegtuig

Het is een bekend fenomeen in het vliegtuig: een pijnlijke druk op de oren met het stijgen en landen. Dit is eenvoudig te verhelpen met vliegtuig oordopjes van Hearplanet. Deze oordopjes werken drukregulerend en zorgen hiermee voor een geleidelijk en constant drukevenwicht in uw oor. Hierdoor komt uw oor niet bloot te staan aan grote en snelle drukverschillen. Dit zorgt ervoor dat u met deze oordopjes geen oorpijn heeft in het vliegtuig.

Meer voordelen oordopjes vliegtuig

Naast het voorkomen van oorpijn bezorgen de vliegtuig oordopjes u nog meer voordelen. In de oordopjes is een speciaal filter verwerkt, die het motorlawaai van het vliegtuig dempt. Ook heeft u minder last van geluiden in de cabine. Dit zorgt ervoor dat u lekker even de ogen kunt dichtdoen en uitgerust op uw bestemming aankomt.De vliegtuig oordopjes passen zich aan aan de vorm van uw oor en het is geen enkel probleem om ze de hele vlucht in te houden. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor u ze zo vaak kunt gebruiken als u maar wilt. Naast de oordopjes voor in het vliegtuig, kunt u bij Hearplanet terecht voor vele soorten oordopjes, zoals voor een goede nachtrust of in het zwembad.

Productaanbod oordopjes vliegtuig


Sorteer op:

Oordopjes vliegtuig bestellen

U kunt bij Hearplanet uw vliegtuig oordopjes eenvoudig bestellen in de webshop. Als u vóór 15.00 uur uw bestelling voltooid en betaald, worden de vliegtuig oordopjes de volgende werkdag al geleverd. Heeft u vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij staan voor u klaar!