Oordopjes voor vliegen

Veel mensen hebben er last van: oorpijn tijdens het vliegen. Drukverschillen tijdens het opstijgen en landen veroorzaken een hinderlijke druk op het trommelvlies, die door de één als pijnlijker wordt ervaren dan door de ander. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing tegen oorpijn in het vliegtuig. Speciale drukregulerende oordopjes werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het binnenoor. Het oor krijgt op die manier genoeg tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen, wat oorpijn voorkomt.

De oordoppen zijn bovendien voorzien van een speciaal akoestisch filter, waarmee ook het motor- en cabinelawaai in het vliegtuig wordt gedempt. De spraakverstaanbaarheid blijft behouden. Daardoor dragen de oordopjes bij aan een comfortabele vlucht, zonder oorpijn maar ook zonder hinderlijk lawaai. 

De oordopjes zijn universeel en geschikt voor ieder oor. De Alpine FlyFit earplugs zijn voorzien van comfortabele, zachte filters en bevatten geen siliconen. U kunt de oordopjes gerust uw hele vlucht dragen. Uw vliegtuig-oordopjes zijn bovendien eenvoudig schoon te maken. U kunt ze keer op keer gebruiken!

Oordoppen voor in het vliegtuig, morgen in huis

Bij HearPlanet zijn alle producten uit de webshop standaard op voorraad. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na levering? Dan worden uw oordopjes nog dezelfde dag verzonden. U heeft de oordoppen dus meestal de volgende dag al in huis. Ook wanneer uw vliegreis al dichtbij is, kunt u op ons rekenen!

Bestel hieronder uw Alpine FlyFit oordoppen.

Productaanbod oordopjes vliegen


Sorteer op: