Alpine WorkSafe oordoppen
Alpine WorkSafe inhoud
Alpine WorkSafe specificaties
Alpine WorkSafe oordoppen
Alpine WorkSafe inhoud
Alpine WorkSafe specificaties

Alpine WorkSafe

Met Alpine WorkSafe beschermt u uw gehoor tegen schadelijk geluid bij het werk of bij klussen thuis. Dankzij het filter blijft communicatie met de omgeving goed mogelijk. De oordopjes zijn gemaakt van zacht materiaal en passen zich aan de vorm van de gehoorgang aan. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. U kunt Alpine WorkSafe probleemloos de hele dag dragen. Voorkom beschadiging van uw gehoor met de hoogwaardige Alpine WorkSafe oordoppen.

Inhoud: 1 set oordoppen in kunststof doosje

Specificaties

Gebruik:Klussen
Merk:Alpine
Demping:23 dB
Kleur:Zwart

Video's

Alpine WorkSafe Unboxing - Wat zit er in de doos?

De speciale akoestische filters in de WorkSafe oordoppen bieden een extra zware demping die al het schadelijke geluid van gereedschap tegenhoudt. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig niveau waar je probleemloos acht uur in kunt verblijven. Dankzij de uitgekiende AlpineAcousticFilters kun je nog wel normaal met je medeklusser praten. Ook veiligheidsgeluiden blijven hoorbaar.

WorkSafe oordoppen hebben een zeer prettige pasvorm. Ze zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape materiaal wat zich vormt naar de gehoorgang. Zo heb je een perfecte demping zonder een drukkend gevoel op je oren of het idee dat je bent afgesloten van alles wat thuis gebeurt. ATS materiaal is hypoallergeen en bevat geen siliconen. Je hebt dus geen last van jeuk of irritaties tijdens het klussen.

WorkSafe oordoppen hebben een verlengde steel waardoor je ze makkelijker in kunt doen en handig uit je oren kunt halen. De oordopjes zelf zijn zwart waardoor ze minder snel verkleuren.

Alpine WorkSafe

Alpine WorkSafe gehoorbescherming voor werk en klussen
13,95