SleepSoft Minigrip
SleepSoft Minigrip Oordoppen
Eigenschappen Sleepsoft
SleepSoft Minigrip
SleepSoft Minigrip Oordoppen
Eigenschappen Sleepsoft

Alpine SleepSoft Minigrip

Door tijdens je slaap gebruik te maken van deze slaap oordoppen worden storende en vervelende omgevingsgeluiden gedempt. Alpine SleepSoft oordoppen hebben een gemiddelde demping van 25 dB, dat houdt in dat harde geluiden nog steeds hoorbaar zijn maar wel zachter klinken. Door gebruik te maken van slaapoordoppen vallen de meeste mensen makkelijker in slaap en worden zij minder snel wakker. Je hoeft je hierbij niet druk te maken of je wel wakker wordt van bijvoorbeeld de wekker. De filters in de oordoppen zorgen ervoor dat je de wekker, kinderen of deurbel gewoon kunt horen. 

Deze Alpine SleepSoft oordoppen zijn voorzien van een aanpakje, de Minigrip. Hiermee kun je de oordoppen nog eenvoudiger uit je oren halen. De Minigrip is klein en van zacht materiaal waardoor er geen hinder ontstaat, ook niet voor zijslapers.

  • Herbruikbaar, bij dagelijks gebruik kun je een setje ongeveer 3 maanden gebruiken.
  • Dempt snurkgeluid en omgevingslawaai.
  • Door speciale filters blijven wekker, alarm of bel hoorbaar.
  • Zachte filters en Minigrip, ontwikkeld speciaal voor (zij) slapers.
  • Inclusief Alpine Cleaner, voor het schoonmaken van de oordoppen.
    • Om de oordoppen grondig te reinigen, adviseren wij om dagelijks reinigingsdoekjes of reinigingsspray te gebruiken.

Specificaties

Categorie:Gehoorbescherming
Merk:Alpine
Gebruik:Slapen
Demping:25 dB

Video's

Alpine SleepSoft Unboxing - Wat zit er in de doos?

SleepSoft oordoppen hebben een gemiddelde demping (SNR) van 25 dB. Dat houdt in dat storende omgevingsgeluiden worden gedempt en je beter kan concentreren. Het is onvermijdelijk dat je hardere geluiden blijft horen. Maar ze klinken wel zachter. Veel mensen vallen dankzij slaapoordoppen makkelijker in slaap en worden minder snel wakker, ook kan je je beter focussen op je werk.

Minigrip uitneemhulp
SleepSoft oordoppen zijn nu voorzien van een unieke Minigrip. Met dit handige aanpakje kun je nog eenvoudiger de oordoppen uit je oren halen. De Minigrip is klein, onopvallend en gemaakt van zacht materiaal. Zelfs zijslapers ondervinden hierdoor geen hinder van de Minigrip.

Snurken
Het volume van snurken kan erg hard zijn en zelfs 95 dB overstijgen. Dat is zo hard als een popconcert! Ondanks het gebruik van slaapoordoppen blijf je snurkers horen. Het maakt niet uit welke oordoppen je gebruikt.

Wil je het geluid meer dempen? Kies dan voor de Alpine SleepSoft Custom. Deze oordoppen worden op maat gemaakt en sluiten je gehoorgang helemaal af. Daardoor dempen ze wat maximaal mogelijk is; rond de 30 dB.

Hoe komt het dat oordoppen je gehoor nooit volledig afsluiten?
De geleiding van geluid vindt op twee manieren plaats: door de lucht en via je bot. Ons schedelbot vangt dus ook geluidstrillingen op. Dat noem je beengeleiding. Ons trommelvlies wordt als gevolg hiervan in trilling gebracht en daardoor nemen wij het geluid waar; we horen het. Geluid is dus nooit helemaal weg te nemen door alleen de gehoorgang af te sluiten.

AlpineAcousticFilters™ – Uniek filtersysteem
De speciale akoestische filters in de SleepSoft oordoppen dempen hinderlijk en schadelijk geluid dat een fijne nachtrust in de weg staat. Snurkgeluid en omgevingslawaai wordt gedempt waardoor de meeste mensen beter in slaap vallen en ongestoord kunnen slapen. Door de speciale filters ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld. Het geluid van de wekker, bel, alarm of een huilende baby blijft nog voldoende hoorbaar. SleepSoft slaapdoppen zijn uitermate geschikt voor thuis(werken) of onderweg in een hotel of op de camping.

AlpineThermoShape™ – Super zacht materiaal
De SleepSoft heeft een speciaal model wat extra demping oplevert en zit met een geweldige pasvorm heerlijk comfortabel in het oor. Dat komt door het unieke AlpineThermoShape materiaal. Een innovatie van Alpine. Dit materiaal vormt zich naar je oor waardoor de oordoppen perfect passen. Je hebt dan ook geen last van een drukkend gevoel op je oren. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Gebruiksduur en reinigen
De levensduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Door de oordoppen regelmatig goed schoon te maken, blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee. Alpine levert een handige zelf ontworpen cleaner voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.

Dutch Design
De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Alpine SleepSoft Minigrip

Dempen lawaai zoals snurkgeluiden met 25 dB Met zachte Minigrip uitneemhulp Zeer zacht en comfortabel
13,95