Geemarc CL100 Tweede kans

De CL100 van Geemarc is voorzien van handige functies die je helpen bij het bellen wanneer je gehoor verminderd is. Zo is het beltoonvolume in te stellen tot maximaal +85 dB. De versterking in de hoorn is aanpasbaar tot +30 dB. Hierbij heb je nog de mogelijkheid om de toonhoogte te versterken of juist te verminderen met 10 dB. Tijdens het bellen kun je het uitgaande spraakvolume aanpassen tot +/- 4 dB. Deze functie is te gebruiken wanneer je gesprekspartner aangeeft dat hij/zij jouw stem te hard of juist te zacht hoort.

Het toestel is voorzien van grote toetsen, 3 noodnummer snelkeuzetoetsen en 9 snelkeuzetoetsen. Bij inkomende oproepen word je gewaarschuwd door de LED-indicatie op het toestel.

Let op! Het betreft een showroommodel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Categorie:Telefoons
Merk:Geemarc
Hoornversterking:Tot +30 dB
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen

Video's

CL100 - Big button amplified telephone

Geemarc Telecom CL100 full presentation.

YouTube channel : https://www.youtube.com/channel/UCBS-wG33xMx0UyvChA23DXQ
Website : http://geemarc.com/uk/

Geemarc CL100 Tweede kans

Hoornversterking tot +30 dB 3 noodnummer snelkeuzetoetsen 9 snelkeuzetoesten Grote toetsen

49,90
39,99
Bespaar nu 9,91