Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100
Geemarc CL100

Geemarc CL100 Tweede Kans

Eenvoudige vaste telefoon met grote toetsen, drie noodsnelkiesnummers en negen voorkeuzetoetsen. De telefoon is voorzien van een aanpasbaar volume voor spraak (+30 dB), beltoon (+85 dB) en hoge/midden/lage tonen. Bij inkomende oproepen zal de grote LED-indicator oplichten. Het toestel kan desgewenst ook aan de wand gemonteerd worden.

De Geemarc CL100 is een toegankelijke telefoon met weinig extra opties. Ben je op zoek naar een gemakkelijke telefoon waarbij weinig fout kan gaan? Dan is dit een prima keuze. 

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Geheugentoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Kleur:Wit

Geemarc CL100 Tweede Kans

Negen voorkeuzenummers Drie noodsnelkiesnummers Grote toetsen
52,90
34,90
Bespaar nu 18,00