Sound Pillow

Hoofdkussen en MP3-Speler met 18 uur aan rustgevende muziek en geluiden om bij in slaap te vallen. Door dit slaapsysteem kunnen ook mensen die slecht in slaap vallen genieten van een goede nachtrust. De Sound Pillow wordt ook een tinnitus kussen genoemd, vanwege de verlichtende werking van dit kussen.

De Sound Pillow wordt veel gebruikt door mensen in de volgende situaties:

  • tinnitus,
  • (posttraumatische) stress,
  • psychische ervaringen, of
  • verslaving.

Sound asleep pillow

De sound asleep pillow is gemaakt van hypoallergeen materiaal met een speakersysteem dat diep in het kussen is verwerkt. De music pillow wordt aangesloten op een gebruiksvriendelijke MP3 speler met speciale rustgevende geluiden. De speciaal ontwikkelde gepatenteerde geluidsopnamen van dr. Harry Henshaw geven de hersenen rust die nodig is om in slaap te kunnen vallen.

Producten binnen Sound Pillow


Sorteer op:


Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus is een vorm van gehoorbeschadiging waarbij zogenaamd fantoomgeluid wordt waargenomen: geluid dat door niemand anders te horen is. Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd en manifesteert zich meestal als pieptoon of fluittoon. Soms is tinnitus tijdelijk, maar bij zware gehoorbeschadiging kan de "piep in uw oren" ook blijvend zijn. Er is helaas geen effectieve behandeling tegen oorsuizen, terwijl een permanente piep of fluittoon het leven behoorlijk lastig kan maken. Gelukkig bieden hulpmiddelen zoals het tinnitus kussen verlichting.

» Lees meer over het tinnitus kussen