Snoerloze DECT telefoon

Alle draadloze DECT telefoons in ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor slechthorenden, senioren en mensen met een verminderd zicht. De DECT telefoons beschikken over verschillende functies die het bellen eenvoudig en aangenaam maken. Zo zijn de toestellen uitgerust met een versterking in de hoorn, extra luid beltoonvolume en lichtflitsen. Bel eenvoudig door gebruik te maken van de extra grote knoppen of de fototoetsen. De DECT telefoons bij HearPlanet kun je uitbreiden met meerdere toestellen of andere systemen zoals een deurbel of extra versterker. Maak je gebruik van hoortoestellen, dan kun je deze eenvoudig laten samenwerken met de draadloze telefoons.

Dankzij ons uitgebreide assortiment DECT telefoons en onze persoonlijke klantenservice helpen wij je gegarandeerd aan een telefoon die bij je past.

Producten binnen Snoerloze DECT telefoon


Sorteer op:

DECT telefoon kopen

HearPlanet heeft alle producten uit de webwinkel standaard op voorraad. Daardoor kunnen we jouw snoerloze DECT telefoon spoedig leveren. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 (met betaling via iDeal of na levering)? Dan verzenden we de bestelling nog dezelfde dag.


Huistelefoon kopen

Is een dect telefoon niet helemaal wat u zoekt? Wilt u liever gewoon een vast telefoontoestel voor thuis kopen? Ook dat kan bij Hearplanet. Bekijk daarvoor ons assortiment vaste telefoons.


Fietsbord Limited Hearing

Wanneer je te maken hebt met een gehoorbeperking, is dit voor buitenstaanders veelal onzichtbaar. Voor anderen is het ook moeilijk voor te stellen welke effecten je gehoorbeperking hebben in het openbare leven. Sommige situaties vragen om begrip, maar hoe zorg je hiervoor zonder het steeds te moeten benoemen?

Het Limited Hearing Symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat je te maken hebt met een gehoorbeperking. Het draagt onder andere bij aan de zichtbaarheid in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op je zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid, zowel in het verkeer als in openbare ruimtes.