Smartphones

Vind je het lastig om met een smartphone om te gaan, maar wil je toch gebruik maken van applicaties zoals bijvoorbeeld WhatsApp, social media en spelletjes. Bestel dan een smartphone bij HearPlanet. De telefoons in ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor slechthorenden en senioren. Met een eenvoudig menu, grote toetsen, geluidsversterking, SOS-knop en diverse andere handige functies, zijn onze smartphones toegankelijk voor iedereen. Je koopt de telefoon bij ons zonder abonnement en simlockvrij. Hierdoor maakt het niet uit bij welke mobiele aanbieder je aangesloten bent. 

Fietsbord Limited Hearing

Wanneer je te maken hebt met een gehoorbeperking, is dit voor buitenstaanders veelal onzichtbaar. Voor anderen is het ook moeilijk voor te stellen welke effecten je gehoorbeperking hebben in het openbare leven. Sommige situaties vragen om begrip, maar hoe zorg je hiervoor zonder het steeds te moeten benoemen?

Het Limited Hearing Symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat je te maken hebt met een gehoorbeperking. Het draagt onder andere bij aan de zichtbaarheid in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op je zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid, zowel in het verkeer als in openbare ruimtes.