Maxcom KXT 709 senioren telefoon
Maxcom KXT 709 senioren telefoon
Maxcom KXT 709 senioren telefoon
Maxcom KXT 709 senioren telefoon

Maxcom KXT 709 senioren huistelefoon Tweede Kans

Gemakkelijk te bedienen huistelefoon voor ouderen. Het toestel heeft een extra groot en verlicht display, snelkeuzenummers en een handsfree functie. Door het eenvoudige design en de eenvoudige werking is het toestel door bijna iedereen te gebruiken. 

Het grote display heeft een blauwe achtergrondverlichting. Verder kun je gebruik maken van de 10 snelkeuzenummers en de direct memory knop. Het geheugen van de telefoon laat tot 99 inkomende en 18 uitgaande oproepen zien. Wil je liever bellen zonder de hoorn aan je oor te houden dan heb je de mogelijkheid handsfree te bellen. Tevens laat de telefoon bij inkomende oproepen niet alleen de beltoon horen, maar krijg je ook een visuele melding van de lichtindicator.

Het volume van de telefoon is aan te passen op acht niveaus en je hebt de keuze uit 16 verschillende belmelodieën. 

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Vaste telefoon
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Geheugentoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Kleur:Grijs

Maxcom KXT 709 senioren huistelefoon Tweede Kans

Met handsfree functie Uitgebreid geheugen Grote toetsen en display
32,99
24,99
Bespaar nu 8,00