Duracell: hoortoestel-batterijen van betrouwbare kwaliteit

Als het om batterijen staat, geniet Duracell een reputatie. Duracell-batterijen zijn bijzonder betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Naast oplaadbare, alkaline en lithium batterijen is Duracell gespecialiseerd in batterijen voor hoortoestellen. U kunt deze online bestellen in de webshop van HearPlanet. Wij bieden u scherpe prijzen op hoorbatterijen van Duracell en andere merken.

Ons assortiment Duracell hoorbatterijen

Bij HearPlanet kunt u terecht voor Duracell hoortoestel batterijen in de formaten 10, 13, 312 en 675. De batterijen zijn per 6 verpakt in een stevig doosje dat gemakkelijk te openen is. Elk type batterij is van een aparte kleurencode voorzien, zodat het formaat moeiteloos te herkennen is. Dankzij het extralange lipje kunnen de Duracell batterijen snel en eenvoudig uit de verpakking worden gehaald en in het hoorapparaat worden geplaatst. Bekijk hieronder ons complete aanbod Duracell batterijen voor hoortoestellen.

Productaanbod duracell

Energizer batterijen voor hoortoestellen

Bij HearPlanet heeft u ruim keus in hoortoestel batterijen van verschillende merken. Zo bieden wij u, naast de hoogwaardige batterijen van Duracell, ook hoorbatterijen van het merk Energizer. Net als de Duracell batterijen, staan deze garant voor een lange levensduur en een hoog gebruiksgemak. U kunt de Energizer hoortoestel batterijen bekijken in onze webshop.

Duracell AA en AAA-batterijen

HearPlanet levert ook AA-batterijen (penlites) en AAA-batterijen van het merk Duracell. Bekijk onze AA-batterijen of AAA-batterijen als u niet op zoek bent naar hoorbatterijen, maar naar "gewone" oplaadbare of niet-oplaadbare batterijen van het merk Duracell.