iCell batterijen voor digitale hoortoestellen

Bent u op zoek naar batterijen voor uw digitale hoortoestel of voor cochleair implantaten? Dan zijn iCell batterijen een uitermate geschikte keuze. Batterijen van het merk iCell staan bekend om hun lange houdbaarheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Batterijen voor digitale hoortoestellen

iCell biedt verschillende soorten batterijen voor uw hoortoestel. Het type batterij dat u nodig hebt, is afhankelijk van welk hoortoestel u hebt. De typen worden zowel met cijfers aangegeven, als ook met kleurcoderingen. Zo heeft type 10, kleurcodering geel en type 13, kleurcodering oranje. Bij HearPlanet vindt u de volgende hoortoestelbatterijen van iCell voor digitale hoortoestellen:

  • iCell, type 10: met kleurcode geel.
  • iCell, type 13: met kleurcode oranje.
  • iCell, type 312: met kleurcode bruin.
  • iCell, type 675: met kleurcode blauw.

De iCell batterijen voor hoortoestellen zijn te verkrijgen in blisterverpakking met 6 batterijen. Als u meerdere verpakkingen tegelijk bestelt, profiteert u van een volumevoordeel bij 5 verpakkingen of meer.

Batterijen voor cochleair implantaten

Maakt u gebruik van cochleair implantaten, ook wel CI’s van het type 675? Dan zijn iCell batterijen van het type 675, in een blauwe verpakking, voor u van toepassing. Deze krachtige hoorbatterijen zijn speciaal ontwikkeld voor gehoorapparaten die veel stroom gebruiken. iCell type 675 batterijen zorgen ervoor dat u lang gebruik kunt maken van uw hoortoestel, zonder dat u snel van batterij hoeft te wisselen. Hoe lang de levensduur precies is hangt af van het type hoortoestel dat u hebt. Ook voor deze iCell batterijen geldt dat als u 5 verpakkingen of meer bestelt, u profiteert van een volumekorting.

Productaanbod icell

iCell Tech Batterijen: kwaliteit staat voorop

iCell is op het moment een van de snelst groeiende batterijenmerken ter wereld. Batterijen worden per stuk gecontroleerd om zo de kwaliteit te waarborgen. Hoortoestel batterijen van iCell worden continu doorontwikkeld en verbeterd waardoor u altijd verzekerd bent van de beste keus.