Knoopcel batterijen bestellen bij HearPlanet

Knoopcel batterijen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en met uiteenlopende spanningen en energie-inhoud. Een knoopcel batterij is een schijfvormige batterij die uit een metalen busje met een metalen dekseltje bestaat. Het busje van de knoopcel batterij is doorgaans met de pluspool verbonden en het dekseltje met de minpool. De naam 'knoopcel' verwijst naar de gelijkenis met een knoop en naar het feit dat het om slechts één batterijcel gaat.

Knoopcel batterijen voor onder andere uw hoortoestel, horloge en camera

Een knoopcel batterij wordt in veel draagbare elektronische apparaten toegepast. Voorbeelden van apparaten die werken met een knoopcel batterij zijn hoortoestellen, horloges, rekenmachines, analoge camera's, digitale camera's, memorecorders, mp3-spelers, afstandsbedieningen, computers en diverse soorten speelgoed.

De beste knoopcelbatterijen online bestellen

In onze webshop kunt u knoopcelbatterijen bestellen van het type 1220, 2025 en 2032. Dit zijn de meest voorkomende types knoopcelbatterijen. Weet u niet zeker welk type batterij u moet hebben? Bekijk dan eerst de batterijen die u gaat vervangen: het typenummer staat in kleine lettertjes op de batterij vermeld. Bestelt u uw batterijen op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Productaanbod knoopcel batterijen

Knoopcelbatterijen voor uw hoortoestel

Veel hoortoestellen werken op knoopcelbatterijen.Bij HearPlanet vindt u voor elk merk en elk type hoortoestel de juiste batterijen. In onze webshop vindt u de merken Duracell, iCell Tech, PowerOne, Energizer en Rayovac. Wij leveren de types 10 (geel), 13 (oranje), 312 (bruin), 675 (blauw) en 675 Plus (blauw, voor CI, Cochlear implantaten).

» Bekijk de hoorbatterijen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste batterij voor uw gehoorapparaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!