Ouderen telefoon

Speciaal voor ouderen en slechthorenden hebben wij een ruim aanbod telefoons die over extra functionaliteiten beschikken ten opzichte van een standaard telefoon. Heeft u bijvoorbeeld moeite om het geluid te verstaan van uw huidige telefoon? Of wilt u uw telefoon kunnen koppelen met uw hoortoestel? Bekijkt u dan eens ons overzicht van telefoons voor ouderen!

Telefoons voor ouderen met specifieke wensen!

Met een telefoon moet u kunnen bellen, maar u heeft vaak specifieke wensen waar uw telefoon aan moet voldoen. Het kan zijn dat u graag het geluid van uw telefoon eenvoudig iets harder kunt zetten, dat u de beltoon iets harder kunt zetten of dat u duidelijk leesbare knoppen op uw telefoon heeft zitten. Onze telefoons voor ouderen zijn in drie varianten beschikbaar.

Soorten:

Onze telefoons zijn gemakkelijk te bedienen, hebben geen onnodige functies en zijn goed te gebruiken in combinatie met uw hoortoestel.

Net zoals onze overige producten verkopen wij enkel hoogwaardige topmerken. Wilt u graag eerst meer informatie over een specifieke telefoon? Neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice!

Gratis verzending! Niet goed, geld terug!

Wij verzenden uw bestelling vanaf €50 euro volledig gratis! Bent u niet tevreden over uw product en voldoet deze niet aan uw verwachting? Dan kunt u het artikel retourneren tot 14 dagen na uw aankoop. Meer informatie vindt u op onze retourneringspagina!

Productaanbod ouderen telefoon


Sorteer op: